En usaklig lørdagsdag/-kveld i faret.

Dagen idag har i teorien ikke eksistert. Den har inneholdt så lite at den egentlig ikke fortjener et innlegg her engang, men igjen så lite at eg har mer enn nok tid til å poste dritt her. Dagen starta med frokost etterfulgt av nerding på pc. Nicole nerda på rommet sitt fordi ho er i et eksamensunivers nede i kjelleren. Vi tok ispause på trappa i fineværet før det bar ned igjen med Nicole og inn igjen i sofaen med meg. Men oppi alt dette her må eg le litt av oss begge. nei vent. må le ganske masse faktisk. Det har kommet mange morsomheter utav dagen, og de skal deles.

Dagen har inneholdt:

 

Båtis♥


 

speaks for it self.
Nicole ( ♥ ) som gjør eksamensarbeid.

"eg dør av den eksamenen din. se ka den gjør med meg. og se ka den gjør med DEG; du spiller piano. PIANO! og du har blitt flink! herrefred ullern psykriatiske."

ja. har hatt en ganske produktiv dag med pc'en. og ingen av dere har så kul pc sofa som eg har.

og eneste næringen som blir inntatt kommer fra Karamellpojkarna. desverre kunne eg ikke finne annet bilde av lollisen enn dette med.. tja.dracula.   (tross mye googling).

Eg lever i håp(løsh)et om at imorgen blir en ny dag med blanke ark og fargestifter til! ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits