Nostalgi farer gjennom mitt hjerte.

Eg elsker Astrid Lindgren, og sitter her i nattemørket og henter frem bilder som får meg til å drømme meg tilbake til den gang da eg løp hjem for å sitte klistra foran tv skjermen til øya trilte ut med Emil som gjorde nye hyss, Ida som heises i flaggstangen, Pippi, og Karlson på taket (den gang man faktisk trodde at han hadde en propell på ryggen). Skulle gitt alt for å få den epoken i livet tilbake. Barndommen i evigheten♥  Så no spammer eg ned hele siden her med stemningsfulle og nydelige bilder fra våre alles kjære Astrid Lindgrens verden♥


HAHA.Pippi♥
Guri. eg elsker stemningen i disse bildene. elsker stilen på de, og inspirasjonsmessig til å fotografere er de av stor betydning. Hadde eg kunnet sette min signatur på dette ville det faktisk vert det beste i mitt liv og i hele verden.

2 kommentarer

ÅÅ herlig innlegg. mimre mimre.. Så koselig. Astrid Lindgren er virkelig genial ja.

Hanne

10.05.2010 kl.13:58

TrineCam: Å. tusen takk :) Eg blir som et barn igjen. Måtte Astrid ha levd i all evighet <3

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits