Besøk er gøy!

Ser man det. Imorgen får man besøk av denne sjarmerendes karen som kommer med flymaskinen til Oslo Lufthavn Gardermoen (eller Fittemoen som en gammel oldemor fra Haugesund ville kaldt det; søk ho opp!).


Imorgen tidlig ankommer hallingdølen Johannes, eller hardingen for de som vil det også. Forvilla i denne storbyen som han var sist, tar han en ny sjanse og gjør et nytt forsøk. Han kommer til å bli en av få som får oppleve russefesten i faret, bare buksa kommer frem. haha. Det har seg sånn at mammaen til Johannes må stå kl 6 imorgen tidlig å levere buksa på en eller annen bussekspressholdeplass fordi Johannes ikke fant den i skapet sitt hjemme i Bergen. Den ankommer Bergen Bussterminal rundt 9 der Johannes står å venter og tar flybussen rett til Flesland. haha. og som eg sa. viss den buksa der setter sine bein bokstavlig talt i faret her hos oss så blir det høytidelig utdeling av diplom til både buksa og Johannes!

God tur din Peanøttgutt.

2 kommentarer

Snusmumriken

21.05.2010 kl.02:09

F U!:p

Hanne

21.05.2010 kl.02:18

Snusmumriken: eg liker at du fremstår som en i Mummidalen.takk.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits