Hello Shitty.

HAHA. No er kl. 05.24 og eg har ikke sovet et sekund. Natta har bestått av samtale med min kjære søster på msn♥ Hele grunnlaget for dette innlegget kom da vi satt og diskuterte Rock Werchter og kossn vi skulle bo der nede. Ho linka opp det ene teltet etter det andre, fra lekebutikkstelt med prinsesser på til svære sirkustelt an kan bygge hus inni. Helt til det kom et Kitty telt, g ho etterhvert fant mye andre random Kitty ting. Har aldri ledd så mye av en pusekatt noengang. For seriøst. Ka er det ikke som er laget av den pelsdotten der? Det finnes jo alt fra kortstokker til fly. Har googla og samla sammen en god del godbiter her. De kan ikke holdes i skjul, så enjoy!

Neglene våre ser vel neppe like fine ut som det her når vi kommer hjem fra Werchter....og hostellet vi sover på første natten ser neppe slik ut på badet vi skal dele med 6 andre rom.Skulle man få skrubbsår på det intime finnes det løsninger for det også.tro det eller ei.Noe snowboard kjøring blir det neppe, men mulig vi tar oss en surfetur på alt havet belgia er omkranset av.Tør nesten ikke håpe på at bussene der nede er innredet slik i fare for skuffelse.Og om pusekatteksosrør er typisk belgisk vil eg vel ikke akkurat påstå.En liten bag kan jo vere greit å ha med seg.De færreste europere kjører rundt i slike, så tror det gjelder mennesker i Belgia også.Denne stolen her er det vel bare kongehuset i Belgia som er i besittelse av.HAHA. KA FAEN!?  Trenger vel ikke ta med oss dette hjemmefra. Blir det et problem får man alltids tak i der nede også vil eg tro.Ja det er jo veldig mandig med en pusekatt på fanten på festival.Stor fare for at Werchter sin festivalbuss ser slik ut. Den pusekatten har jo tatt over verden.


Forevige minnene kan jo vere fint med dette kamera her, siden vi ikke får ta med oss speilrefleksene våre.surt.Kaffekoking blir det nok ikke veldig mye av.


 
Neste fest her i faret vil dette antrekket bli brukt. Sommerslig og fint ♥  mulig eg feirer bursdag i Belgia med dette her på også.Neglene får fikses når vi kommer tilbake til Norge.Hadde de bare hatt denne popcornmaskina på campen!Teltet vi skal ha på Werchter....og kanskje en slik til å kjøle seg ned med i varmen....og disse til å slukke tørsten med. aaah....og viss det regner kan man alltids få bruk for denne også. hvilke mirakler den katten er i stand til!Og viss ikke naboteltet gjør som vi vil og sier :)Jeg er sikker på at de får komme til et sykehus som praktiserer dette kittyhelvette.Og trenger musa å hvile kan man ta på en musedyne.Går man tom for undertøy finnes det helt sikkert en butikk i nærheten.Denne greia kan man putte i øret ka enn nytte den gjør.HELDIGVIS er det ikke muligheter for å tatovere seg på Werchter uansett sinnstilstand.Ordet for dette bildet var faktisk "chick magnet". NEI! spør han her om jenter vil ha en tur løper man for livet for faen!
og heldigvis igjen ser han ikke ut som om han er fra Belgia, så då slipper vi det problemet.takk.Om askeskya skulle herje over verden enno kan man komme seg hjem i denne..eller denne..eller denne..eller kollektivtransport. Det har de sikkert i Belgia også.På en festival er festivalstol viktig!...og egen grillbenk er jo heller ikke feil....og det er heller ik pølser som sikkert er laget av pusekatten selv.
Det kommer vel neppe til å bli så mye sminking.Og vin av denne kvaliteten kan man vel heller se bort ifra også.Ikke har festivalen så fin standard på sine toaletter heller....og at vi får så fint toalettpapir kan vi vel glemme med en gang. viss vi får toalettpapir i det hele tatt!En kondombeholder kan jo alltids vere greit å ha så man sikrer seg.Denne deilige senga blir nok bytta ut mot en ussel sovepose.Og skulle det bli slosskamp hvor tenna spruter honivolt så finnes det alltid løsninger på det å.flaks!Skulle man gå hen og gifte seg så er det sikkert et bakeri i Belgia som kan donere en kake.Og heldigvis for de nygifte (kem enn det skulle vere) finnes det relativt "billige" villaer og bo i når de vender snuten mot Norge og hverdagen igjen.En søt liten huskatt er jo heller ikke feil i en familie.

Og andre ting som kan vere lurt å investere i til huset kommer her:


Godteri er viktig på en sensommerskveld på campen.Noen av oss bruker linser.men det finnes jammen meg hygieniske løsninger for dem å ;)MYE musikk kommer det til å bli dagen lang.men at de får så mye som en blomst som takk for opptreden, det tviler eg på!Tlf er viktig å ha med seg så det er mulig å ringe hjem når man trenger mer penger!...og da er det jo veldig greit at man kan ta ut pengene en plass også.Teltet man først hadde er sikkert ødelagt når festivalen er ferdig så da er det jo veldig praktisk at det er lett å få tak i et nytt man kan sove i siste natta om det blir på en annen camping eller noe.Når pengene er HELT tom er det på tide å go to gate og komme seg hjem igjen.Tidsfordriv på den 2 timers lange flyturer tilbake til Rygge.Og er du FORBASKA heldig så ser du han her komme flyvende fordi flyvinduet ditt.


- Ganske utrolig og fascinerende at denne asiatiske pusekatten her faktisk har tatt over hele verden. Og eg trodde Pokemon og diverse var ille. Fres og mjau til deg Pikachu!


over å ut.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits