Eurovision Song Contest 2010.


Lørdag bar det avgårde for Nicole, Karianne, Stefan og meg til Telenor Arena for å dele øyeblikket♥
Dagen begynte relativt stressende løpende til trikken men flagg under arma. Brått hører vi noen gaule utav en bil "Skal dere til arenaen?" Og brått hadde vi pirattaxi bort der og var de første som ankom, og faktisk ikke fikk komme inn. haha. Nicole og eg speidet etter mat borti ødelandet og ble rådet til å spørre på Radisson like i nærheten, uten hell da såklart. Vi satte oss i parken utenfor og slappa av, i håp om å få gå på do der seinere iallefall. men vi fikk ikke det heller vi. etter noen timer med skiftende regn og sol og kulde og varme stakk vi bort til arenaen igjen og møtte Karianne og Stefan. Litt mgp-effekter måtte man jo anskaffe seg for en "billig" penge. Når vi kom inn fant vi plassene våre og Karianne satt seg ned og leste til eksamen med rødvinsglasset godt plassert i hånda. Traff på noen aserbajdsjanske folk eg prata litt med. GAH. vil tilbake dit! om de en gang vinner så skal eg ned der. sannsynligheten for at det ble neste år var ikke umulig, men Tyskland gikk altså av med seieren i år. Velfortjent! Har sittet litt no og sett på opptak, men guriland showet var så mye bedre live. Hadde hørt veldig lite av sangene før eg dro dit, men ble positivt overrasket over nivået i år faktisk.

Takk Tom Dice og hans gitar, takk til Didrik som havnet etter vår mening ufortjent på 20.plass(men bra du er fornøyd,tommel opp for deet), takk til Rybak og det omtalte seierskysset, takk til Jimmy Jump, takk til morsom mann foran oss som støtta alle land med svaiende flagg og dans, og sist men ikke minst, takk til mine søte søte Eurovision nerder som eg fikk dele øyeblikket med ♥
Da bar det avgårde til Tyskland neste år da ?

2 kommentarer

LatinaKristina

31.05.2010 kl.11:54

Så kosleg :) ville dit sjølv.

Ha ein fin dag

Hanne

31.05.2010 kl.13:38

LatinaKristina: Takk det samme til deg :) Du skulle vert der, var morro som fy!

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits