Hiv o' hoi! Da var skatten vår!

Vi seilte fra Bygdøy Allè og ankret opp på 7-eleven. Vi hadde hørt et gammelt rykte om en helt fantastisk skatt! Kaptein Sabeltann, er en farlig mann, vi kjente det lukta gull derfor dro vi inn mot land. Hiv o' hoi, nå er skatten vår' så kan vi ta det rolig de neste hundre år. Så kan vi ta det rolig de neste hundre år. Eller iallefall til 9. juli da.Hver gang en stjerne faller, håper jeg drømmen blir sann.
                                            Jeg kniper øynene sammen, og ønsker så hardt jeg kan!
                            At han jeg har ventet på, nå endelig, går i land.


Amund og eg har skaffet oss billetter til Sabeltann show i sommer. Det blir det beste i mitt liv ♥
Og eg har planer om å bli kapteinens høyre hånd etterhvert. Julegaven fra Amund, et ekte postkort fra Sabeltann, står fint plassert i hylla ved senga mi og det blir en fryd å møte denne sjørøveren som er det første eg ser når eg våkner og det siste eg ser når eg sovner i loppekassa på kvelden.
Bildet er lånt av Eivind Pedersen/dagbladet.no.


Dette er ikke den eneste grunnen til at eg er rimelig fornøyd om dagen. Sabeltann erobrer norske tv-skjermer på nytt. Til neste år kommer det en serie på 26 episoder med 15 minutts varighet. Eg gleder meg vilt! Historien skal omhandle Pinky som liten gutt hvor han drømmer om å bli den yngste sjørøveren med Den Sorte Dame. Terje Formoe står bak historien på også denne produksjonen, men skal DESVERRE ikke spille i serien selv.....MEN! Til sommern gjør Terje comeback på scena i Dyreparken, og eg får en av mine store drømmer oppfylt; tokt med den ekte Kaptein Sabeltann! Og ikke nok med det, det er ikke bare tilfeldig at det er den 9. juli vi har billetter til. Det har seg slik at denne datoen er det akkurat 20 år siden Kaptein Sabeltann ble spilt for første gang, og det er jo en begivenhet i seg selv. Som den Sabeltann N3RD3N eg er så var dette en selvskreven dato for meg. No går eg bare og gleder meg til alle festligheter denne sommeren skal bringe med seg, og dog det er lenge til Sabeltann ruller over norske tv-skjermer, er eg veldig tilfreds med glimtet eg får før den tid!


     Hal i å dra, her er han igjen. Den sorte pirat og hans menn. Hiv og hoi!
                                         Et rykte sprer seg raskt som en brann, nå kommer Sabeltann!Ai ai alle sjørøvere og landkrabber!


PS! Viss noen har tips til kor eg kan få tak i Sabeltannkostyme som min skrott kan passe inn i så si gjerne fra! På forhånd takk.Les dagbladets artikkel her:
http://www.dagbladet.no/2010/06/02/kultur/kaptein_sabeltann/nrk/nrk_super/11962769/
http://db.no/a/11962769/

2 kommentarer

Ingrid

06.06.2010 kl.00:36

ååååhhh, hannee! jeg har skikkelig lyst til å se forestilling jeg og! dumme jobb som ødelegger :( hils sabeltann fra meeg <3

Hanne

06.06.2010 kl.02:10

Ingrid: eg skal hilse så gullmyntene spruter over hele Kjuttaviga Ingrid ♥

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits