Ekstrem oppussing.

...med MYE kjærlighet.home edition.bokstavlig talt.

Då var nok en oppussingsdag lagt bak oss, og dagen har vert kjempeeffektiv (selvom den starta med to timers forsoving på meg og Amund). Vi kom oss avgårde til Maxbo for litt mer handling rundt 9 tida. Kjørte hjem og henta mamma og pappa Karlsen, og derfra bar det avsted til det evigvarende prosjektet vårt på Frogner, med laminat i bagasjerommet. Så var det bare å starte..
Pappa Karlsen var bestilt inn for å legge gulv.Mamma Karlsen vaska og skura alt sølet eg og Amund har laget iløpet av oppussingsperioden.Eg begynte å male på kjøkkenet, og med mine fiskekakearmer tok det ikke lang tid før muskeltrådene fikk kjørt seg.Gardis kom og hjalp oss med å male taket.hurra.Far å sønn utgjør et fint lite gulvleggingsfirma :)Nok en gang er den velkjente Rafikitightsen til nytte. Den rosa rumpa mi hjalp Nicole å finne veien til leiligheten. Var vel ingen tvil med den bavianen der malende i vinduet. Levende veiskilt er ofte ganske praktisk viser det seg.Nicole er en malende kropp ♥Prikkebag og prikketights med restmaling....men den gikk jo gjennom så no har eg prikkeknær.


ENDELIG ser vi en ende på dette prosjektet etterhvert. Idag har vert en produktiv dag, og tusen takk til alle som hjalp oss. Det har vert en koslig dag å tilbringe med dere ♥


KLEM til alle å enhver.over å ut.


oh ja. en ting til. Eg og Amund gifter oss i Frogner kirke på lørdag kl.14.00. Vi kunne iallefall gjort det så mange flaue folk som har drite seg ut idag med flaue kommentarer til "Herr og Fru Karlsen". Dere er alle hjertelig velkommen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits