Koffor kan du ikke være litt mer samarbeidsvillig Eksamen?

EKSAMENSNYTT FRA FARET:

Den er like vrien og håpløs som den var for 3 dager siden da eg først åpnet oppgaven.
Eg syns egentlig at eksamen kunne vert litt mer selvhjulpen, og ikke så avhengig av meg! Så igår for å få en liten avkobling fra det hele dro eg til FotoVideo og handla istedet. Trøstehandel. Eg rådførte meg med økonomisjefen min før eg gikk bananas der inne.

Her har du en smakebit fra det og ellers litt annet eksamensplukk.Det starta sånn med fin frokost og åpning av eksamen....men endte ganske fort sånn...For å trøste meg sjøl dro eg på FotoVideo og anskaffa meg blant annet 50mm objektiv som eg fikk rabatt på fordi eg var så stakkarslig. Så eksamen nådde et høydepunkt.Det ble testa ut så fort man var innafor døra hjemme.Og morro var det!Eksamen nådde nok et høydepunkt... Eg fikk meg en ny venn ♥Gikk endelig til anskaffelse av en skikkelig fotosekk. Man kan faktisk ha plass til minst 4 av mine hoder oppi der. Volumet av det altså, eg har ikke 4 hoder. Hode x hode x hode eller noe sånt.7 siders reflektorer kommer titt og ofte godt med.Oups. . Brått mange penger brukt!Og for å ha en unnskyldning for å gjøre noe annet når linsa og annet var ferdigprøvd vaska eg klær. MEN! Når sant skal sies så trengtes det!Etter et lite avbrekk var eg faktisk flink ganske lenge, fram til eg lagde middag kl 1 på natta og omsider skulle legge meg.


Så kom dagen idag der eg tok fatt på Photoshop oppgaven som har ligget så fint å venta på meg. Den gikk overraskende greit, men når det gikk greit så måtte jo det såklart vere noe annet som skulle gå galt. Eg la utover alle bildene eg har printa til porteføljeeksamen min på stuegulvet og bordet, til min store forskrekkelse at eg har klart å printe ALLE bildene 1cm for brede. Så inntil eg finner en smart løsning på ka eg skal gjøre så ligger de til pynt på gulvet.

Min kjære mamma måtte nødringes midt i frustrasjonen for råd. Ingen andre en mammaer og pappaer kommer med de beste rådene. Mamma og pappa ville også betale for fotoutstyret eg kjøpte igår som en eksamensgave, og det er jo kjempesnillt og veldig koslig, men eksamen er enno ikke slutt så no gjenstår det bare å gjøre en kjempeinnsats og gjøre meg fortjent til gaven eg fikk. Så eg krysser både fingre og tær. Frem til no har det mest gått i booking av plasser og modeller, men imorgen, eller idag etter klokkeslettet å gå utifra, har eg min første shoot som eg gleder meg veldig til! Då skal Beauty og Reklameplakat-oppgaven unnagjøres.

Bilder blir vel lagt ut når eksamen er over, men inntil det får dere pirre fantasien litt.


Over å ut for denne gang. ♥

9 kommentarer

Cristian

13.06.2010 kl.08:57

Detta var bra! Jeg føler Hanne har utviklet seg på flere plan! Bortsett fra å være skammelig søt når hun tar bilde av seg selv for å ta fotografisk bevis for det ho har gjort i dag har vært en suksess, så bærer hun en ganske høy standard som fotograf. Ønsker å påpeke at Hanne er Zebra så de som tror at en eksamen er lett for en Zebra kan dra til helvete. Ellers så gjør hun en særs bra jobb og jeg kan anbefale hennes handverk pr. dags dato. Tross alt så har hun tatt et foto av undertegnede på en konsert hvor folk ikke trodde det var mulig å ta bilder. Rett og slett eksplosivt! Det som er å si til slutt er at Hanne Fjell er meget dyktig til å bare fucke opp hodet på de sensorene som syns bildene hennes er herk. Merkbart er spesielt det at alle sensorer som tror at de vet no bedre ender med sprengte hoder. Så tipset er la Zebraer være Zebraer og sensorer vite hva som er kvalitetszebra og ikke.

C. H. Hansen

Cristian

13.06.2010 kl.09:50

Forresten svært fornøyd med at Hanne spiser Chocos til frokost! En sjokoladebrun mann liker det! Stå på! xD

Guatalamaytay

13.06.2010 kl.18:55

haha, der går du amok i klesskapet mitt mens jeg er borte. nyt det mens du kan! (ellers ganske stemningsfulle bilder :) )

Guatalamaytay

13.06.2010 kl.19:05

liker det nye gulvteppet vårt btw :D

Hanne

13.06.2010 kl.21:24

Guatalamaytay: vi får lime det fast slik! passende! huff nicole. kom hjem til verdens tristeste nyhet. Det er bestemt kem som får hvile føttene på nye teppet vårt fra 1.juli av :(

Hanne

13.06.2010 kl.21:25

Guatalamaytay: haha.amok og amok. fant masse gøy skrot og leke med i garderobeskapet i gangen :D

Hanne

13.06.2010 kl.21:37

Cristian: hahaha. eg elsker at du har posta et brev til meg med masse koslig innhold. ♥ eg liker ordet kvalitetszebra . det var et morsomt ord.

Guatalamaytay

14.06.2010 kl.00:21

kaller du stæsjet mitt for skrot? :( og ja, lim det fast!

Hanne

14.06.2010 kl.00:39

Guatalamaytay: haha. ikke stæsjet ditt. generelt alt som ligger i skapet. det er et gardeskroteskap.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits