Ti amo Nicole.hjerte.

Ahh. Nok en trivelig kveld har funnet sted her i faret. Denne gangen var det kjedsomhet og utflyttingsissues som utløste en alldeles vellykket og romantisk italiensk aften sammen med Nicole♥
Eg ville pynte og tegna det italienske flagget (trodde eg) mens Nicole rydda i sakene sine. Vi er så nerd her i faret at vi sitter på msn med hverandre bare i forskjellige etasjer. Eg tegna og var storfornøyd med min egen innsats helt til eg såg at det var det irske flagget eg satt å tegna. For å slippe kålstuing og saueballer til middag tegna eg nytt, denne gangen det riktige.


 

Litt dans på webkamera for hverandre til "Single Ladies" og "Bad romance" er heller ikke å komme foruten hjemme hos oss.


Toro var snill og hjalp oss med italiensk mat, og før vi visste ordet av det låg kroppene våre som slakt mens "Bella Notte" og "The Lady is a tramp" gikk på repeat på Spotify i timesvis.

Ett stk mett asiater ♥

Slakt på sofaen.Tsch!Hviløksbrødet som stekte i 45min. gikk bra. vi har dårlig ovn.Amund kom hjem til en noe slapp gjeng. Han dansa for oss og snipp snapp snute så var bella notte'en ute ♥

over å ut.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits