Oppdatering på sommeren. Fra månen og tilbake.

Hei igjen internett og alt sosialt nerdeliv!

No har eg flytta og Ullernfaret begynner å bli historie i våre minner. Det har ikke vært blogget på evigheter, men akkurat det er mest grunnet nettmangel i ny leilighet og oversosialisering. Mye har skjedd på kort tid. Eg har som sagt flytta, vært på festival i Belgia, sett Kaptein Sabeltann på nært hold, fått skoleplass sammen med halsbetennelse, vært på hyttetur, generelt omgitt meg med flotte mennesker og eg har måtte sende et stk søtt riskorn av en asiater til Spania på utveksling. Sommern er nesten på hell, og eg ser egentlig veldig frem til nye eventyr i storbyen. Men frem til da skal eg nyte en lang periode hjemme på bondegården hos mamman og pappan min♥ Dagene fremover er ganske slække vil eg tro, og været ikke noe bedre. Når eg får sosialisert meg og sprella litt kommer det nok mer her etterhvert, men frem til da kos dåkke med mange ukers oppdatering. Over å ut.
Noen lekebilder bare fra toalettet på badestranda på Huk under fotografering til eksamen.Hjemmet vårt havna til utleie :(
Eg var hos NRK entusiast-Tarald på overnatting. Og med løvstektallerken på menyen, er det verdt å nevnte at det hele ble dokumentert med kameraet mitt stående på et NRK stativ. NRK stativ!Så var det på an igjen med maling og oppussing. Djees. Det prosjektet der tar aldri slutt.


Dagene fremover gikk med til rydding og pakking, og mere rydding og pakking.. Men så kom St. Hans, og vi var alle mann invitert på middag til Tarald. Tarald diska opp, og i trivelig selskap ble dette en flott feiring, med stearinlys som bål.


Vi flytta fra faret og hadde en usaklig stor nedvask av leiligheten før vi forlot den for godt. Dog det dårlig såg ut når kl var rundet 3-4 på natta og vi fremdeles hadde MYE igjen, så ble vi ferdige med god hjelp fra gode venner. Samboerskapet i Ullernfaret er desverre oppløst, men det har vært et fantastisk flott år, og vi har kost oss mye både aleine og med gode venner. Takk til alle som var med å gjøre faret til det beste kollektivet noensinne♥ PS.takk til deg også Trond Espen Seim for at eg fikk nyte ditt vakre vesen før vi forlot Ullern.


Under ryddinga fant eg er superkoslig lapp fra en eller annen søting med skriveleifer.hjerte.Marlene kom en tur til Oslo midt oppi hele flyttinga. Fint avbrekk :)
Tarald og Nicole var de siste gjestene som overnatta i kleinesenga mi♥De første tinga å kjøre bort røk med til slutt.

Siste middagen i faret.Siste nedskruing før flyttebilen kom dagen etter. Stod og skrudde hylla fra hverandre 2-3 på natta.Og siste natt i senga mi med Nils og Brutus♥ TRIST!
Sosiale samboere.


 
                           "Det er et slit å skure en dørk, med vann i knea og tenna på tørk. Vi kryper og krabber, løper å labber med koster og kluter og bøtter og spann, skuta skal skinne sa Sabeltann ( i dette tilfelle Britt )."

                                                 Hadet Ullernfaret♥

Mamma kom i grevens tid kan man si. Ho dro bort hit og møtte oss i Ullernfaret en siste gang. Så dro vi til nye leiligheten for å få orden på alt flytterotet og siste innspurt med maling.Dette var kanskje det ryddigste rommet.

Så malte og malte vi for å bli ferdig.Så kom etterhvert første innventaret på plass.Og ble etterhvert fylt med bagasjen til Belgia.Så begynte vi å skru på et helsike av en hylle som vi etterhvert fikk opp, men hadde skrudd feil.

Natta blei lang. Med utpakking, og ny pakking til reising til Belgia. Var seint i seng, og tidlig opp igjen for avreise for både meg og mamma. Eg fulgte mamma til toget, og gikk til busstasjonen for å ta flybussen til Rygge for å møte flere spente festivalmennesker. Tarald kom å holdt meg med selskap grunnet en gjenglemt pose med undertøy som skulle bringes videre, og som på bussen ble strødd utover et stakkars uskyldig menneske eg satt ved siden av.

Wastkeburt neste (skjera neste) ? ROCK WERCHTER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits