ROCK WERCHTER.Etter å ha landa på Charleroi flyplass kom vi oss etter mye om og men inn til Brüssel der disse to søte karene venta på oss.Hurra. Vi var de første til å komme til Camp A4.

Litt kos utover natta.WigWam blir slått opp ♥

Festivalbånda er på og vi er klare som svidde brød i brødristern.Åjadda. Blodfans av La Roux og gjør ALT for å ligne.

Litt ekstra lengde er greit når vi skal leite etter folk og folk skal leite etter oss.

Telt er vaaarmt når man våkner til 35-40 grader.Et stk fornøyd Gardis.HAHAHAHAHA. eg dør.Eg elsker deg Eirik for at du tredobla høyden min under "Time of your life". ♥

Supermarkedet midt ute i landsbygda.

Frokost mens man venter på at tlf skal lade seg opp.Bursdagsbarn med sjørøverbursdagshatt fra Nicole :)Formiddagslur.

Marionettedukketeater for de andre folka på Camp A4.En av MANGE gåturer langs veien bort til festivalområdet.

Chill på gresset.Og gras på ryggen.

Turtelduene Pita og Gardis.Haha. Eirik og de norske damene vi traff på.Ååwww! Søteste festivaldeltageren noensinne! Hjerte på deg ♥

Skrukkeklem ♥ HAHA.Tradisjonell pizza på vei til teltet igjen.

Mens gutta såg på fyrverkeri fra campen hadde eg og Nicole dratt bort til festivalområdet for å handle effekter og se Pearl Jam som var siste konserten på hele festivalen. Da vi kom bort der var det ganske lite igjen av ting. Seine ute som vi var såg det mørkt ut og at vi måtte ende opp med sykkelskjorte eller fjorårets t-skjorter. Haha. Men heldige som vi alltid er fant vi oss hver vår brukbare t-skjorte.  Det var så stemning på festivalområdet. Fyrverkei i hytt og gevær, folk brente uttallige bål, og vi hoppa tau med krølla telt sammen med noen belgiske folk. Men selvom stemningen var godt, så var desverre festivalen over, trist som det var, så vi dro tilbake til de andre.Og vi dro tilbake på denne sykkelen her som vi lånte inni skauen.

Eg sykla stående med Nicole bakpå setet i sneglefart pga alle folk som gikk i veien, så sånn her såg eg ut når vi endelig kom frem til campen.WigWam blir pakka ned igjen :(   ...og vi forlater festivalområdet og drar inn til Brüssel.Etter mye gåing og leiting etter hostellet vårt både i øst, vest, nord og sør trengte vi ny energi før vi leita videre.Middag på kosli restaurant i det som må vere verdens kosligste og søteste gate.Fikk brått svart snørr eller noe.

Brüssel hadde mange vakre bygninger å by på.

Haha. Dverger!Monopolspilling på belgisk på hostellet vi hadde siste natta i Brüssel.

Men ettersom de andre la seg til sove etterhvert stakk vi som fremdeles var nattugler ned i baren i kjellern som vi fant mens vi loka rundt etter noen snacksautomater.

Dustete tv-programmer utover natta.Siste euroene skulle brukes opp.Det mest jalla stedet noensinne, men superkosli likevel!Supertrivelig kar som jobba på hostellet.

Takk for en utrolig flott og minnerik tur alle sammen! Dere er fine mennesker å omgås med i "harde kår". ♥

2 kommentarer

Guatalamaytay

14.10.2010 kl.15:05

så utrolig koseliiig :D her var det mange skatter gjemt som jeg ikke hadde sett før ja. takk for en kjempefin tur sjæl! :)

Hanne

14.10.2010 kl.23:55

Guatalamaytay: Hehe. Ja veit. Kom brått masse koslige minner tilbake <3

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits