Det ligger et lite land, like utenfor Kristiansand.

Da slitne festivalmennesker dro fra Belgia, dro også 3 søte vesen hjemmefra mot storbyen. Neste ferie gikk mot Kristiansand og dyreparken, men før det skulle vi tilbringe noen fine solskinnsdager i ny rotete leilighet.

Søting på trikken♥Verden er fin når slike som disse er i den♥Eg og Amund hadde vindu fra soverrommet vårt og inn til gangen. Praktisk.

Så var dagen for Sabeltannshowet kommet, og Amund som den blodfansen han er lader opp tidlig.Man har ikke en nubbesjans mot denne kruttønna her.Amund ble Benjamin før vi skulle møte de andre igjen. Han måtte jo ha kostyme for anledninga.Og det måtte eg og. Resultatet ble SabelHanne :)

Noen fant gamle godsaker igjen."Åneiii. Det var visst bare en mamma" HAHA. Dumme pappa.

Disse to turtelduene var ankommet Sørlandet for å feriere med oss også♥

Dyreparken har flere kjekke ansatte. Her er en av de.

Var så forbaska redd at dette var det beste bildet eg fikk da Sabeltann kom meg på nært hold.Ååå. Nostalgi i mitt hjerte no når eg ser på dette her igjen. Måtta Kaptein Sabeltann vare så lenge at det en gang kan bli spilt for Marsboere.

Tro det eller ei, vi hadde vert så rutinert at vi hadde parkert ved siden av Terje. Men han stakk så fort etter forestillinga at da vi kom til bilen igjen kjørte han.Kjersti mater giraff.Tonny mater giraff.Eg mater giraff.Og giraffen selv :)

 

Dumme glass.

Dumme gitter.Idylliske dyreparken.

Søt arbeidsjente.

Og så gikk vi til paradiset på jord: APEJUNGELEN! Men du var søt da Donkey.Guriland! Går det an å bli finere?Det går ihvertfall for denne lille tassen å bli like fin.Hahaha. Flotte dyr♥JULIUS♥ Gøyal fyr!

Her kommer Julius som alle vil se, han svinger seg i toppen av et tre.
                                  Vi hører han hvorvidt han er på vei, og Julius vi venter på deg.

Han sitter desverre i bur, men eg jubla no ihvertfall for en kjent figur.

Ble så sliten av all fest og moro i Kardemommeby så eg tok meg en lur i politimester Bastians seng.

Martemor møtte helten sin :)

SØT SØT SØT♥Søte små får plass i kopp vettu.

Vi tok den Sorte Dame tilbake. Der var det en piratmann. Som var ganske fin.Takk for en fin tur fine mennesker♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits