Alle nissunger må opp å stå, ut å gå, det er 1. desember idag!

Etter en noe melankolsk dag, der alt i tillegg skulle gå andre veien enn eg ville, så venta det en lur overraskelse når eg kom hjem. Min kjære samboer hadde laget julekalender til meg. Så no sitter eg her og trøster meg med GodteGomp. Det var verdt avlyst ekstratime uten varsel, masse feilprint av portefølje og null fremskritt i kollektivtransporten.

 Første luka av kalenderen åpnes første kvelden i desember med fine juleomgivelser fra byen utenfor vinduet.

 Passende gomp du ga meg Amund. søting.

 

No er klokken blitt så mye som 03.00, og eg skal møte på skolen kl 08.00 imorgen tidlig for å jobbe videre med gruppeprosjektet vi holder på med på skolen om dagen. Ser mørkt ut for noe søvn inatt, og med tanke på at det no er min andre natt uten søvn så skal morgendagen bli spennendes.

 

klem til alle og enhver.over å ut.

4 kommentarer

mariepusnymoen

02.12.2010 kl.03:21

Det er så kos med julekalender :D

Hanne

02.12.2010 kl.08:20

mariepusnymoen: Word! :)

Cathrine

02.12.2010 kl.17:24

ååh så koslig ! :D

Jeg har fått av snille mammaen min :) <3

Hanne

02.12.2010 kl.22:21

Cathrine: Ko.se.li! Det går også helt fint om du samarbeider med Amund frk. Raa smykker! :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits