A farmer´s life.

Eg er superdårlig på alt av tekniske dupeditter osv, men har no iallefall greid å somle meg til å få videoen til YouTube, og fra der og hit igjen. Eneste måte eg fikk lagt det her når eg ikke skjønner meg på videoopplasting direkte herfra. Videoen er fra en skoleoppgave vi hadde hvor vi skulle lage en reportasje. Eg valgte da å lage reportasje om papsen.

 

 

Bare vent pappa. No kommer snart Steven Spielberg og tar deg med til Hollywood. Selvom du aldri i verden hadde funnet frem til denne videoen selv så har du ei fin og litt mer teknisk konemor der hjemme med deg som forhåpentligvis viser deg den :)

2 kommentarer

Cathrine

04.12.2010 kl.01:42

Åh.. koslig film hannemor <3 <3

Men du ?! først så filmet du at Oddvar skulle inn døren og plutselig så står du på innsiden når han kommer inn døren.. er det ett filmtriks eller ? shit !

Datt nesten av stolen !! :D

<3

Hanne

04.12.2010 kl.20:32

Cathrine: Takk for det søting. hjerte. Haha. det er filmtriks ja. følte ironien din. skulle den vere der? haha.

Eg henter deg opp igjen eg :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits