Happy New Year peeps!

Da var siste dagen i 2010 kommet, og 2011 står å venter på døren som et barn venter på julaften. 365 fantastiske dager er omme, og eg håper dere alle har et like fint år som meg bak dere. For å minnes et fint år og komme et nytt imøte tenkte eg å dele litt av fine ting som har skjedd i livet mitt dette året. Godt nyttår!Hei 2010.

Januars temafest stod for døra i siste liten. Klirr klirr. LAS VEGAS!Etter et halvt år med jobbsøking uten hell begynte eg på skole og traff disse fantastiske menneskene her.Tok oss en vintertur til Holmenkollen for en vinteroppgave på skolen.

Februars tema: H.A.N-fest. (Hanne.Amund.Nicole). Amy Winehouse og Harry Potter i sine rette element.Helt normal handletur i butikken for Ullernbeboere.G33K-ing ble et vanlig tidsfordriv for meg og Nicole i Ullernhverdagen.Eg var med Amund hjem til Larvik en tur, og der ble eg venner med denne fine lille karen.

Mandelhelvete. og ny pennicillinkur.Trikkebuddys.Vi fikk beskjed om skolefri på vei til skolen, så vi tok like gjerne alle trikkene rundt i byen, fra endestasjon til endestasjon. Sammenlagt tur på 7,5 timer. Tilsvarer togturen Oslo - Bergen.Fastelaven ble endelig feira etter uttallige forsøk på å få tak i boller og krem over hele Oslo.Eg klippa Amund. Årets klipp hvertfall.2010 var IKEAs år. De gikk i pluss grunnet vår hyppige handel av KNUBBIGA-lamper.

Etter å ha bodd i Oslo en god stund fant eg ut det var på tide at eg såg Vigelandsparken for første gang.Hjerte på dere ♥

Eksamen.æsj.Italiaaften med Nicole.jatakk.

Rock Werchter ♥

Ferie i Kristiansand med Sabeltannshow.Dyreparken må også besøkes når man er i de trakter.Hyttetur med fine jenter.Got new friends from America ♥Fikk ikke nok av Bilder Nordic og begynte på toårig fotografutdanning sammen med et nytt kull fantastiske mennesker.


Ny skole. Nye fine venner.Favorittasiat kom hjem på overraskelsesbesøk♥Glad i feiringer, og halloween intet unntak.

Møtte julehelten min i forbindelse med eksamen.Vi hadde en liten julekveld siste kvelden sammen i leiligheten før vi begge dro hvert til vårt på ferie.

 

Takk til alle dere fine mennesker som gjorde 2010 til et artiår! ♥

4 kommentarer

Guatalamaytay

12.01.2011 kl.00:41

HAHA, måtte le godt av alle de KNUBBIGA lampene! så koselige bilder du hadde her :D plis send meg de fra overraskelsesbesøket!

Cathrine

12.01.2011 kl.01:04

ÆSJ til mandlene , men kos til alt annet :) :) :)

hehe:)

Hanne

12.01.2011 kl.02:03

Guatalamaytay: ja var mye gammelt kosli eg fant, men er ikke ferdig med den posten egentlig. hehe. knubbigalampene ler eg av og<3 stress å sende alt. vi får ta en bildebyttedate når du kommer hjem :) KRAM.hjerte.

Hanne

12.01.2011 kl.02:03

Cathrine: Haha. ja dem ryker vel til pises etterhvert :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits