Vår alles kjære Knut Risan, hvil i fred."Henne som denne skoen passer, vil jeg gifte meg med", "Da jeg var på din alder, slet jeg ut 3 par sko på en aften", "Stuuudiene daa, hva med stuuudienee?", "Jeg skulle så gjerne ha ridd en tur med deg Jurazchek, men jeg fååår ikke looov", "Og min også, om hun vil ha meg da?" 

Eg åpnet VG.no idag og fikk sjokk. Vår alles kjære Knut Risan gikk bort tirdsag 1. februar. Eg kjente at en liten del av meg døde samtidig. Han er en slik karakter i Norge man føler man kjenner, uten å hverken ha sett eller møtt. Knut Risan var en stor del av barndommen. Han var selveste Robin Hood, som eg såg til eg slet ut filmen i vhs kasetten. Han var i begge mine juletradisjonsfilmer, som både konge, og stemmen til Tre nøtter til Askepott, og eg sier meg enig med Hanne Krogh: - Julens konge er død. Knut Risan er fin og god barndom for meg, og er å finne i mange av mine barndomsminner fra film og lignende. Minnes både ditt og datt, det var så veldig koslig, holititten holitatten! Dette var ufattelig trist, hvil i fred du ditt fantastiske vesen.

Du har gått og gått og satt fra deg fine fotspor i livet mitt. Takk for mange gode minner både som barn og "voksen" herr Risan. Hvil i fred ♥

 

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10013991

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits