OSL2O11.

Siden det er VM i disse dager kjøpte eg Kollenwiener på tilbud på ICA. Tror egentlig ikke det har noe med VM å gjøre at eg fikk sykelig lyst på pølser til middag, men heller det at det bare er veldig godt. Uansett er det en trivelig dag og vere norsk på, feire med pølser mens de henger medalje rundt Marit Bjørgens hals. Og mamma. Si til pappa han kan vere stolt. Eg har sett VM på tv siden eg kom hjem, og det nærmer seg 4 timer etterhvert.

Kroppen kjennes no ut som om eg har vert ute i kollen og sett folk stå på ski i hele dag. Men det har eg ikke. Fakta er at eg har jobbet med skolearbeid og fått folk til å fryse, inkludert meg selv. Da er det godt at Oslo har et hav av caféer, så man kan varme skrotten over en koslig kopp kakao med fine folk.

Og etter å ha fått varmen i seg igjen kasta eg Kim på nytt ut i snøen. Denne gangen opp i et tre som Mowgli. Når oppgaven er levert på skolens nett og tilbakemeldt, leveres den sikkert på mitt eget nett for tilbakemelding også.

Takk til dere begge som var så flinke og tålmodige idag! Dere er god som gull.

2 kommentarer

soyz

24.02.2011 kl.23:20

Ble det noe brøl når du åpnet pølse pakka?:p

Hanne

25.02.2011 kl.00:38

soyz: Dette spørsmålet fikk eg tidligere idag fra en annen, og eg svarer det samme til deg som til han. Det ble hvertfall brøl etter eg hadde spist dem :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits