Workshop - Bjørn Opsahl / Halat Sophie Askari

Siste skoledag før vi tok påskeferie på BNSOP hadde vi gjennomgang av bildene fra workshop´en med Bjørn Opsahl og Halat S. Askari. Fine tilbakemeldinger ga en veldig fin start på påska. Ikke hver dag en får høre fra Bjørnebass at bildet ens er 100% perfekt, og at han skulle ønske det var hannes eget bilde. Det varma godt om hjertet mitt med slike tilbakemeldinger. Og at han på toppen av det hele sa at han ble inspirert av det, DET kan eg leve med.Modell: Maren Sofie Dahle


Eg har sittet på Gardermoen noen timer å venta på å fly hjem. Men no har eg endelig inntatt bondegården, og min fantastiske gode seng som eg lengter etter like mye hver gang eg drar igjen. Ikke minst en fin mamma og pappa som lengtes enno mere etter. Eg er klar for påskeklemmer i hytt og gevær, alle medstriler.

4 kommentarer

Malin

16.04.2011 kl.16:04

Kjempe fint bilde:)

Hanne

16.04.2011 kl.16:08

Malin: Takk for det :)

Frederik

18.04.2011 kl.16:28

Så utrolig inspirerende med sånne tilbakemeldinger! :)

Hanne

18.04.2011 kl.18:08

Frederik: Ja, det var veldig gøy. Han varmet om mitt fotografiske sinn :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits