Komponeringsbehov.

Idag oppstod nåtidens mest talentfulle komponist. Det var Janne og eg vitne til. Det er ei jente. Ho er 91 og ho spiller piano.

Komponistens egne ord:

"Jeg har alltid tenkt på meg selv som talentløs. Ikke på en slik generel basis, men på en slags frigjørings basis. Nå, plutselig, er jeg fri. Jeg oppdaget noe dypt inne i meg, i ubevissthet. Jeg følte det strømme, ja i fingrene. Jeg skapte noe. Ja, jeg skapte noe, noe som gav meg denne ubegripelige frigjørings følelsen. Det kjennes deilig, det å være fri. Nei, det å føle seg fri. Jeg forlater min egen kropp og sinnet tar over. Faktisk var jeg i en slags transe, da det plutselig oppstod en enorm strøm i meg. Jeg skapte dette stykket i ubevissthet. Men aldri før har jeg følt meg så mye som meg selv. 

Fra meg til almennheten ;

"Til Elias"  komponert av en fri og ubevisst Benni Beethoven."

 

Sjekk henne ut på: http://bennibeethoven.blogg.no 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits