No(dd)vember No(rdstoga)!

Dager, måneder, år, hvor blir dere av? Idag er det allerede november, og tida flyr. Mer og mer. Men det er igrunn like greit. 2013, eg er dritlei av deg. Som den overtroiske sjela eg er så velger eg å tro at tallet 13 bringer ulykke med seg uansett form og hva det settes i sammenheng med. Og fredag den 13, pft, vi har hele 52 fredager i 2013 som kunne gå galt. Men om det er av interesse så gikk forsovit fredag den 13 galt i år også da en lykkelig reisende på Gatwick mest sannsynlig ble ny eier av alle mine bankkort og andre kort. Finneren er vinneren, ja det er vel sant, for korta har fremdeles en ny eier.

Idag, og generelt hele uka, har eg mislikt verden på det groveste. Den er like patetisk som meg i skrivende stund. Er det sant som de sier, at man blir en grinebiter med åra, ja da nekter eg å møte meg selv i egen person, selv før rynkene begynner å ta form i ansiktet mitt. Allerede i en alder av 24 har eg negativiteten til en 90åring.
Selvom eg ligger under dyna og gjemmer meg i dagevis har det seg desverre slik at verden der ute fortsetter. Desverre og desverre, eg skal vel heller sette pris på det, for hadde verden gått etter min klokke og mitt tidsskjema så hadde vi alle levd til evig tid. 

Det er søndag idag, eg sitter i senga. Det i seg selv er jo fremgang for resten av uka har eg ligget. Eg la meg søndag, men forrige søndag. Og alle dager imellom har forsovit vært søndager også, det har hvertfall føltes slik. Søndag, verste dagen i uka hvor alt går treigt, verden står stille, og det gjør en selv også. Forhåpentligvis blir det mandag imorgen, eg er lei av denne dagen, søndagen. Vanligvis har man 52 søndager i året, men når søndager begynner å komme etterhverandre, og så ofte som 8 søndager i strekk, da får selv eg nok. Ikke har man gleden fra lørdagsrabalder i minnet heller. Det begynner å bli på tide med en grundig vask etterhvert også, for øyeblikket stinker det sikkert søndag helt inn på rommet til roomiene mine. Eg lever litt som en huleboer. Eg stinker, når på døgnet og hvilken dag i uka det er spiller ingen rolle, alt gror. Har null kontakt med omverden og språk er en barriere. Eneste som skiller min moderne og den gammeldagse huleboer er at eg har mulighet til dele søndagen min med millioner av mennesker uten å måtte møte en eneste en av de.

MEN. Når sant skal sies. Odd, deg vil eg møte! Gift deg med meg er du snill, du er like fin i 2013 som du har vært alle andre år.  

Eg er fullt klar over at eg hadde trengt å bli fiksa litt på, så Nordstogifiser meg også takk. 

#oddnordstoga #fotografiapparatet #søndag #2013 #fixyou #november

5 kommentarer

Serina

03.11.2013 kl.15:35

Aiai, for noe dritt, tap av lommebok var jo kronen på søndagsangrepet. Om det er en trøst, noe jeg egentlig er litt usikker på, så har så mange lidd av søndagsoverdose at det har blitt laget en sang om det. http://www.youtube.com/watch?v=y7Gee3THtb8

Det jeg pleier å gjøre når livet mitt trenger en dose lykke og livsgnist uten at jeg må forlate maskinen er å dra en tur til mummidalen.

http://www.youtube.com/channel/UC80E1mEJrKAIZU22QapalFQ

Hanne

03.11.2013 kl.15:57

Serina: Serina, du er så fin <3

Serina

03.11.2013 kl.16:54

Du er et veldig fint menneske du også. Bare så du vet det.

Mams

03.11.2013 kl.17:06

Kaster meg på Serina sin kommentar :-)

Mams

Hanne

03.11.2013 kl.19:48

Mams og Serina: Eg slenger dere to også inn i Odd sin kategori <3

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

28, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. Eg har andre smykker også og de lager eg selv under navnet SMED. No om dagen er eg ofte å se med forskjellige barnevogner med søtnoser i også. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits