Tanksgiving Day.

Tanksgiving Day ja. Papsipapp har det med å være moroklump! Fjell, hvor eg opprinnelig er fra, har vært invadert med soldater, flymaskiner av alle slag og tankser de siste dagene. Forsvaret har sin største øvelse siden 1987, og såvidt eg har forstått er målet med øvelsen å fri Fjell Festning. Vet ikke helt om eg er glad eller ei for ikke å være hjemme akkurat no, selvom det sikkert hadde vært utrolig spennende å se det. Ikke minst om man hadde hatt mulighet for å fotografere det hele. Dog litt skummelt. Men, forsvaret må øve, og det får en vel sette pris på, selvom vi får håpe at de øvelsene aldri kommer til nytte hverken i heimbygda mi eller noe annet sted. Etter det eg har forstått er krigen over og festningen befridd. Fjo! Uansett, her er en video fra da 3.200 mennesker, fly, kjøretøy og andre ting som hører krigen til, herja og lekte krig på Sotra.


Du kan lese mer om det her:

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article7378927.ece


#forsvaret #krig #fjell #fjellfestning #sotra #hordaland #soldat #jagerfly #helikopter #øvelse #trening #telemarksbataljonen #militæret #militærøvelse #bergen #norge #vestlandet #luftforsvaret #sjøforsvaret #hæren #heimevernet

Én kommentar

Mams

23.11.2013 kl.16:58

:-)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits