Pepperkakebyen

Eg er i ekstase! Trude Drevland har kløppa båndet til byen og i år får eg besøkt Pepperkakebyen, som faktisk er den fineste byen eg vet om! Til og med i god tid. Da eg har bodd vekke fra vestlandet og heimen min i 6.5år no, har besøkene til denne flotte byen vært noe redusert. Idet man trer inn i desember, trer eg inn i Pepperkakebyen. Eg skal hente inspirasjon til å lage tidenes miniatyr Pepperkakeby heime i stua mi til jul. Det er 6 dager til eg kan spise pepperkaker. Ja, eg er en av de som holder fast ved at 1. desember er da juletida begynner. Kan til nøds tenne et adventslys om første søndag i advent havner på en dag før desember har sluppet til, mens eg gauler "Tenn lys" sammen med Eli Rygg og Terje Strømdahl idet fyrstikken dras mot den grove sida av esken og lager ild. Skal det gjøres før desember, skal det hvertfall gjøres på skikkelig vis. I mellomtida mens eg venter skal eg pine meg sjøl og raide nettet for tidligere Pepperkakeby videoer.

 


#pepperkakebyen #gingerbread #pepperkake #pepperkakehus #bergen #sentrum #norge #vestlandet #jul #november #desember #2013

2 kommentarer

Mams

24.11.2013 kl.20:37

En magisk by :-)

Hanne

26.11.2013 kl.15:38

Mams: Ja, tenk om man kunne bodd i en pepperkakeby. Det hadde vert flott det!

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits