Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama.

"Hurra hurra hurra" fra kjeften min høres langt ut på de syv hav. Traileren til den kommende Kaptein Sabeltann filmen er ute og eg er i ekstase. Eg er som et barn i barnebursdag, eg er som ei lita jente på julaften når ho får Barbiehesten ho har ønska seg og venta på i hele desember. Egentlig er eg bare Hanne, major Sabeltannfan, et barn i en 24årings kropp. Stort sett hos et barn så avtar gjerne disse interessene med åra. Hos meg, blir de større. Det kommer til å ende med tigerskinn på gulvet på gamlehjemmet, krukke med juveler og diamanter i på nattbordet, uttallige sprengte høreapparater mens eg gauler hiv o´hoi så hele gamlehjemmet vekkes kl 3 på natta. Gurimalla, å bli gammel høres ikke lengre så skummelt ut. Er eg heldig er eg så skral og puslete at Sabeltannkostymet mitt glir på som et slangeskinn enda!


#kapteinsabeltann #dyreparken #film #trailer #premiere #odda #kyrrehaugen #terjeformoe #janneformoe #skattenilamarama #barnefilm #innspilling #sjørøver #pirat

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits