Hund på resept.Ja du leste riktig. I de seine nattetimer mens eg hoster og harker, og ikke får sove, kommer eg over en artikkel der det blir foreslått at syke og ensomme får hund på resept.

"2014, du er ussel. Selv 3 dager gammel greier du skape ufinheter. Du allierte deg med 2013..." Dette var starten på blogginnlegget, som egentlig skulle omhandle hvor kjipt året i vente såg ut til å bli. Kicka det igang med legebesøk, hvor de ga meg en pose lørdagsgodt, og sendte meg hjem igjen for å bli frisk. Antageligvis har 2013 og 2014 samarbeida. Forrige året har på merkelig vis overtalt det neste til å være like teit. Til og med Petter Edderkopp har vert introdusert allerede 2 ganger i år. Igår surfa han gjennom luggen min mens eg pussa tenna og no nettopp, i skrivende stund, klatra han på pepperkakekirka mi. Det gjorde han ikke lenge for å si det sånn.

Men, før eg blir revet med av begeistrelse for 2014, la oss se litt nøyere på Prozac hunden! Mine Google søk burde sikkert aldri offentliggjøres, men dette søket er ikke av verste sorten. «Å ha hund i London». Hva eg ville oppnå med dette søket er for meg også uvisst. Eneste eg vet, er at hunder er fine, og at i London er det lett å bli en ensom sjel.

Søket mitt var ganske åpent så noe måtte da dukke opp av tips ang. det å skaffe seg hund i London. Skal man velge en lat eller en aktiv hund, en rynkete eller altfor stram hund, den som er like liten som plysjdyret du hadde da du var liten eller den som er like stor som plysjdyret du fikk da du og din 13 år gamle kjæreste var på tivoli for første gang? Det er mye å tenke på om en skal skaffe seg hund, men eg ville no bare ta en titt for moro skyld.

Eg blar meg gjennom treffene som Google forhåpentligvis har sortert til mest relevant, og ca midterst på siden ser eg overskriften "Foreslår hund som medisin for syke og ensomme". Skumleser resten og klikker meg innpå. Det viser seg at i London kan langvarige syke få hund på resept. Man får ca. 11.000 kr for å dekke utgifter som veterinær, mat osv. Dette fordi de mener at det å omgås dyr, har en positiv innvirkning på helsa til folk. Eg visste det! Eg skulle aldri dratt til legen i Norge eg vettu, skulle ha venta til eg var tilbake i England. Tanken på å trekke en kølapp på apoteket for å hente Labbetuss er mye mer innbydende enn et par pakker hvit papp med noen pillebrett i. Ikke trenger man huske på klokken hele tiden for å være sikker på at hver pille blir tatt til riktig tid. Man trenger ikke være så veldig nøye med doseringa, og i et pillebrett har man ikke så mye selskap heller, så morsomme piller fikk hvertfall ikke eg.

London, som eg for bare et par timer siden var litt oppgitt over og ikke visste ka eg skulle gjøre med lengre, har fått ei stjerne i boka. 


#nyttår #januar #2013 #2014 #petteredderkopp #resept #hund #lege #doktor #syk #london #england #newyears #ensom #medisin #piller #googlesøk #sykdom #sliten #trøtt

6 kommentarer

Mams

03.01.2014 kl.07:41

Skynd deg å bli frisk mens du venter på London resepten <3

Hanne

03.01.2014 kl.07:44

Mams: Venter det en hund på meg når eg kommer tilbake? Det ville vert ganske kult. I mellomtida skyndter eg meg så raskt eg kan <3

Mams

03.01.2014 kl.07:56

<3<3<3

Hanne

03.01.2014 kl.08:04

Mams: Rett tebake på deg <3 Har forresten en svart katt her. Ho må være en bivirkningskatt, ho gjør hvertfall ikkje som du seie.

Mams

03.01.2014 kl.08:09

Nei, jun gjør helt motsatt av hva du sier hun skal gjøre :-) Hun kan kunsten å prøve igjen og igjen, hun har i alle fall pågangsmot ;-))

Hanne

03.01.2014 kl.08:15

Mams: Ja, det skal være sikkert og visst! :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits