Hur många lingon finns det i världen?


Selvom det er få, finnes det fine ting ved det å være sjuk. Man ser gjerne oversnittlig mye tv. Stor sannsynlighet for mye skraphaugTV å komme over, men også like stor sannsynlighet for å komme over noe fint. I dette tilfellet havnet eg i sistnevnte kategori. Mamma og eg satt og såg på tv her om dagen, begge klødde seg i hodet over at det ikke var noe å se på, da vi kom over en film. Svensk film, vi gir det en sjanse. Svenskene har det med å produsere bra filmer, denne intet unntak.

Filmen handler om Alex, en ung mann med livet i ubalanse, en mann med gjentatte mislykkede livshendelser. Alex begynner å jobbe på et senter for utviklingshemmede hvor sang og teater spiller en viktig rolle i hverdagen, og vil du vite mer så må du putte videokassetten i vhs´en og spille film!

Om du er like emosjonell som meg, foreslår eg at du tar med deg en pakke Kleenex i sofaen. Gjerne en skulder å gråte på også, tårefaktoren er stor. Ikke nok med at eg oppdaga en fantastisk flott film, som forøvrig ble enda finere da rulleteksten kom og den var basert på en sann historie, eg oppdaga også ny musikk. Ny musikk som traff meg rett i hjerterota, og gikk rett inn på spillelista på Spotify. Sonja Aldén, et vidunder av en svenske!


#hurmångalingonfinnsdetivärlden #hvordanknyttesineegneskolisser #film #svensk #gladahudikteatern #musikk #sonjaalden #duärallt #spotify

Én kommentar

Mams

07.01.2014 kl.07:35

Ja, det var en fin film <3

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits