Hannebiotika.
Slik har livet mitt sett ut de siste nesten to ukene. No er eg såååå lei. Har gått tom for fingre å telle sjukdomsdager på. Ræva mi er for alltid avstøpt i sofaen til mamsen og papsen og det er på tide å skifte stue. Har igrunn ikke noe imot at Norgesoppholdet mitt blir forlenga frem til eg kan gå ombord i ei flymaskin igjen, problemet ligger i at eg er limt fast inni huset. Eg dro hjem på ferie for å se og være sammen med familie, forhåpentligvis ake om det på magisk vis skulle dukke opp snø, men mest av alt dro eg hjem for å kneke ihjel tantebarna mine, som eg antageligvis bare fikk kneka ihjel 2 ganger før fandenskapet var igang. No kneker eg trynet med Kleenex, salver og medikamenter ut av en annen dimensjon istedet. Eg gråter av smerte og eg gråter for eg er lei. Har fylt 3 bæreposer med snytepapir og nesa blør. Svetter som en gris uten å lette på en finger og hodet mitt burde vært merka på samme måte som gassflaskene fra Statoil; Gass under trykk!

Til å være en person som knasker antibiotika som drops til tider, er eg litt overraska over immunforsvaret mitt sin generøse oppførsel siste året. 2013 har igrunn behandla meg noenlunde bra sånn jevnt over, dog 2013 begynte likt som 2014, infeksjonshode. Hanne Tonsillitt Fjell har vært navnet mitt i alle år, men tro det eller ei, i år er det hovedsaklig bihulene som får gjennomgå. Mye mulig året 2014 er året for kreativitet på forskjellige plan.

I skrivende stund leser eg horoskopet mitt for januar måned i håp om at kanskje kreativitet er det som skal prege mitt kommende år. "Du sliter på egenhånd og vil trenge hjelp til å få til de tinga du vil. Det blir viktig å holde optimismen oppe for generelt er du positiv og aktiv." Stopp en halv, hvilken optimisme da om eg tør spørre? Som nevnt tidligere kjenner eg ikke til et mer pessimistisk menneske enn meg selv om dagen. "Det er mye som vil skje i kjærlighetslivet ditt.." Allerede her faller eg av Karlsvogna mens vi kjører omkring og roter rundt på stjernene. I hvilket kjærlighetsliv skjer det ikke mye på en måned? Eg, i likhet med alle de andre krepsene som krabber rundt, steinbukkene, tyrene, fiskene og alle andre stjernetegn, kunne falt innenfor denne. Alt avhenger bare av ens egen definisjon på hva mye er. Det sies også at mange krepser i januar måned skal etablere felles bo. Om eg skal forelske meg denne mnd, etablere felles bo, vær snill å la meg høre kirkeklokkene ringe snarest, da neste linje av horoskopet sier at eg gjør lurt i å samarbeide om økonomien min. 4, 14, 19 og 24. januar skal være greie dager, mens 7, 21 og 28. er dager eg skal være forsiktig. Med andre ord finner eg ikke drømmemannen idag og starten på en penicillinkur er å betrakte som en grei ting.

Om denne eventyrlige prinsessehistorien skulle gå i vasken, får eg si som siste del av horoskopen mitt; det er alltid lys i enden av tunnelen.
 

#selvportrett #syk #bondegård #hjemme #ferie #sykdom #medisiner #resept #infeksjon #antibiotika #stjerner #horoskop #krepsen

Én kommentar

Mams

07.01.2014 kl.09:13

:-) syk er ikke kjekt, er mange som er det disse tider. Å finne/møte igjen, kanskje det er samme sak? :-) Hvis man kan stole på stjernene da. Og det er helt sant, det er alltid et lys i enden av tunnellen :-))

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits