Åsså så sint!

Sinnataggen, verdens sinteste unge, ånei du, den står ikke plassert i Frognerparken lengre. Den står plassert i London, nærmere bestemt SE (South East). Eg står her og tramper med ene foten planta i gulvet fordi verden er teit igjen, ingen skjønner meg, og livet føles kjipt å leve. Ikke ble det noe bedre av at eg sjekka værmeldinga no, og det skal regne. Hele helga. Jada, vått fra morgen til kveld, fra skrivende stund til søndag.

Har 4 timer til kor eg kan sove før eg må opp og på jobb, og enda sitter eg her. Vet ikke om det er fordi eg ikke får sove, eller om det er av egen fri vilje eg ikke har tillatt meg selv å sove enda. Uansett grunn sitter eg her, i min egne miserable eksistens. Hodet proppet med negativitet så det tyter ut ørene på meg. Eg har mye å se frem til, en mamma som mest sannsynlig kommer på besøk, mormor og onkel besøker, Janne kommer, og like etter kommer Gunhild, Kristian og Marte også. Mange fine mennesker kommer på visitt iløpet av kort tid og med få ukers mellomrom. Likevel er det få ting som holder motet oppe om dagene. Det skjer mye i livet mitt, og det skjer ingenting. Kanskje feilen bare er at det ikke er de riktige tingene som skjer. Men hvordan vet man ka som er riktig? Det er vel en 50/50 sjanse for at det er riktig eller galt. Det er som å spise noe for første gang, man vet ikke om man liker det før man har prøvd.

Er man av den overtroiske sorten kan man gjøre som meg, raide alt av horoskoper, stjerner, tall og Tarotkort på nettet for å få svar på livets mysterier når man selv ikke kan finne de. Horoskopet mitt idag sa, "Oppmerksomheten rettes mot utlandet, studier eller kunnskap som inspirerer deg. Nye mål er aktuelle og gir næring til din trang til å lære." Det er da ganske så korrekt ettersom hele verden skriker etter mitt nærvær om dagen og skolebenkene de fleste steder skriker samtidig. Eg skriker hvertfall etter de, og nye steder. Om det er trangen til å lære, eller trangen for noe nytt er vel heller uvisst.

Tarotkortet mitt, døden, som eg så fint valgte idag lover forandring, fornyelse og begynnelsen på et nytt liv, når eg først har gjort meg fri fra det gamle. Dette høres jo ganske så lovende ut allerede her vil eg påstå. Videre sier det at det vil kanskje ta litt tid å sørge over at det eg legger bak meg blir borte. "Forsøk å tenke på det som noe som inngår i livet: hver fase har sin hensikt, og vi fortsetter videre til det neste. Livet ditt står foran fullstendige omveltninger, en gammel, utslitt del av deg er døende, og omstendighetene i livet ditt vil etterhvert gjenspeile dette. Av og til spår kortet fysisk død, men i så fall gjelder det sjeldent den som spør. Kortet kan også bety en eller annen form for tap? Et forhold svikter, et vennskap tar slutt eller en jobb går tapt. Men når du husker det høytidelige, positive budskapet kortet kommer med, bør du ikke fortvile. Noe er ferdig med sin tilmålte tid i livet ditt, et kapittel er slutt, og nå må du se frem mot nye horisonter med håp og tillit til fremtiden." Dette høres jo veldig lovende ut sånn ved første øyekast, problemet med horoskoper er at det ikke kan loves å være sannhet, hverken i noe eller alt. Slik eg ser det handler det mye om mot også. Det er fullstendig opp til meg om dette horoskopet stemmer overens med livet mitt eller ei. Ja, eg føler at eg dør litt både på innsiden og utsiden om dagen. Et kapittel skal visstnok være over, en gammel, utslitt del av meg er døende, og eg skal få nytt skinn. Ikke rart at eg i Kina blir betrakta som en slange. Når alt det er sagt, så er det enda opp til meg å velge om horoskopet mitt er rett. Velger eg å ignorere det, ja, da syns eg at alle dere med abonnement på sol.no burde få refundert den årlige horoskopavgiften deres. Velger eg å følge horoskopet mitt, ja, da skal eg la sol.no trekke kontoen deres en stund til.

Mens eg var igang kjørte eg like gjerne på med et lykketall også. Eg endte opp på tallet 2 som visstnok representerer fantasi og følsomhet, og påvirket av tallet har eg behov for balanse, fred og harmoni. Eg er svært følsom, intuitiv og en dypsindig person, ofte med telepatiske evner. Eg påvirkes sterkt av mine omgivelser og eg lever meg inn i mine medmenneskers situasjon. Eg har en sterk medfølelse for andre, spesielt for de som har det vanskelig. Eg kan glemme meg selv og komme i sjelelig ubalanse fordi eg lever meg så mye inn i andre. Eg følger mer enn eg leder. Eg unngår å såre andres følelser ved å underordne meg selv altfor mye andre. Eg må forsøke å overvinne min ubesluttsomhet. Eg lar altfor ofte andre ta over styringen og det som burde vært mitt. Eg må tørre å gjøre det eg innerst ikke vet er riktig og ikke la følelsene svekke min integritet. Min følsomhet er positiv og hjelper alle til større forståelse. Eg er meget idealistisk, men andre forstår meg ikke alltid, så eg går ofte mine egne veier. Du er litt av en humørspreder (om ikke dette er sarkasme på høyeste nivå så ler eg likevel) med mange talenter og ideer. Eg kan ha litt vanskelig for å vise takknemlighet. Igrunn trenger eg ikke si så mye mer her enn at sol.no snart har meg også på horoskopabonnementslista si.

Og hei hvor det går unna, for no fant eg nettopp at horoskopet mitt ikke bare hadde dagshoroskop, men ukeshoroskop også. Det lyder som følger: Alt som har med hus, hjem og kjærlighet, blir viktig for deg denne uken. Du er inne i en herlig tid for å fordype lidenskapen med din elskede partner. Dere bringer romantikken på et høyere plan mellom dere. På onsdag kan en gammel stridighet i familien blusse opp igjen. I ekstase over hva denne merkelige uken visstnok skal bringe meg så skal eg la det bli ved det, og la den løpe løpsk frem til eg setter meg ned og oppsummerer uka som har gått på søndag.


#livet #2014 #horoskop #tarotkort #stjerner #lykketall #solno #hverdag #sinnataggen #london #england #fremtid #skjebne

3 kommentarer

Gunhild

25.01.2014 kl.09:38

Neste gang du ligger våken sørg for at du har boken som heter mindfuldness ! En utrolig god bok som handler om at det ikke er det som skjer i livet vårt, men hvordan tankene rundt det som skjer er det som styrer livet vårt. Ta deg en titt på nett og les litt. Og før du gir ditt abbonement bidrag til sol ...vurder sterkt et innkjøp av denne boken isteden ;) Har lest den selv. På en helt utrolig fascinerende måte gjør den deg overbevist om at det kun er en selv som er herre over egne tanker... Enn så gjestfri som de til tider føles. Løp og kjøp... Og om det er noe trøst når du føler deg som den tristeste i verden... Så sitter det en bustete premenstruel, sinna tufs her også , som frem til eg leste bloggen din i dag trodde verdens sinnatagg var meg. Glad i deg klem fra søss

Mams

25.01.2014 kl.10:35

Diktet som du selv har referert, den lykken du søker bak blånende fjell osv?.sier mye. Lykken eier vi nok selv, og som din søster kommenterer, så har tankene mye å si. Kan skrive under på at mange dager er slik at man lurer på hva man holder på med, men da gjelder det å prøve å grave frem de positive tingene og ikke la det negative ta overhånd. Putt ting i positivsekken, så blir nok negativsekken mindre. Stort sett så gjelder dette både i forhold til enkeltpersoner og livet i seg selv. Forsøk å løse problemer etter hvert, så unngår man mye tankevirksomhet. Hvis du "kikker" etter så finnes det mye positivt i livet ditt. Sinnataggen var laget etter et øyeblikks uttrykk, jeg er helt sikker på at den like gjerne kunne vært laget smilende og bli kallt smilet :-) Gleder meg til å komme. Glad i deg <3 Klem fra mamma

Hanne

31.01.2014 kl.16:29

Gunhild & Mams: <3 på dere begge!

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits