3 Des ♥ Max. Oscar. Caspar.

Foto: Ashley Cameron

Tredje luka i kalenderen min går til en trio. Tre individer, men som allikevel ofte sees som ett. Tre gutter som ganske nylig har kommet inn i livet mitt, men som eg allerede har rukket å bli fryktelig glad i. Tre gutter, som hver og en har evnen til å rykke i hjertets smilebånd. De er alle 3 fantastiske mennesker, og eg er takknemlig for å få lov å være en del av dems liv også. For hver dag som går knyter vi bånd, som gror sterkere og sterkere.

Max er en sjarmør utav en annen dimensjon, Prince Charming. Max har et stort hjerte, og det er laga av gull. Han er en ekstremt hyggelig ung kar, om noen tenåringsjenter der ute er på utkikk, kapre han her! Han er også veldig hjelpsom, han var blant annet mine ekstra sett med bein og armer da eg fikk matforgiftning noen uker tilbake. Vi har mange felles interesser, blant annet tegning. Max er en fabelaktig tegner. Hadde det ikke vært for at vi no har fotografi til å forevige vår unge skjønnhet, skulle Max vært den som foreviga min. I skrivende stund sitter eg her i pysjbuksa til Max, og det er skremmende. Enten har han blitt stor, eller så er eg liten. Etter å ha titta på bildealbum fra ifjor, konkluderer eg med at det er Max som har blitt stor.

Oscar er den nye Einstein. Oscar er smart, og forøvrig den eneste som slår meg i Carcassonne. Oscar har en hukommelse som er meget imponerende. Det kan være greit å ha en ekstra hjerne å tenke med, og som husker på ting, når din egen slår seg vrang. Oscar er som Max, en veldig hjelpsom kar. Skal det dekkes til kalas disker Oscar opp med pizza, og tenner lys på bordet.

Caspar er Storbritannias største lykketroll. Som liten samla eg på lykketroll i alle varianter, men eg hadde aldri et så fint troll som Caspar. Caspar og eg har også felles interesser, vi er begge ekstremt fan av Carcassonne, og spiller så ofte vi kan. Caspar og eg har også Zelf. De minner veldig om de tradisjonelle lykketrolla, men de er mindre og bor i en sopp. Caspar kjøpte meg min første Zelf, og den har fått hedersplass på hylla sammen med resten av favorittingene mine. 

På den korte tiden vi har kjent hverandre, har vi rukket å skape mange minner, og eg er sikker på at det blir mange flere i årene som kommer. Vi har opplevd mange flotte ting i hverandres selskap og nærvær. Det at dere er engelsk og eg norsk, gjør det hele enda artigere. Vi lærer hverandre så mange nye ting, og hver eneste dag sammen er spennende. Vi viser interesse for hverandre, og hverandres kultur. Vi har allerede vært i Norge sammen, og dere ble til slutt mer nordmann enn meg. Pinnebrød, seilskutebygging, leite etter krabber i strandlinja, uendelig med fine øyeblikk hadde vi. Selvom vi ofte møter motgang, så har vi hverandre, og det er fint å vite. Deres uskyldige barnesinn betyr alt for meg, gir meg trygghet, og eg skulle ønske at alle generelt såg verden gjennom et barns øye. For barns øyne, er de vakreste man kan se gjennom. 

Eg kan ikke se for meg et liv uten dere 3, samtidig lever eg et liv om dagen som gjør det vanskelig at våre veier møtes. Har dere det vondt, har eg det vondt, og eg kan se at det er omvendt også. Dette er en av de tingene som gjør dere så fantastiske. Dere har en evne til å holde motet oppe når det trengs, og en liten dose av det skulle eg gjerne hatt. Og det får eg, i form av hjertesmil fra dere. Mer enn dere selv er klar over, gir dere meg styrke. Styrke til å takle hverdagens utfordringer, og som vi vet, er det mange av de. I en så bedriten situasjon, vil eg vel egentlig anse meg som heldig likevel som har 3 så flotte gutter i livet mitt. Dere lyser opp, som solskinn på gråe dager. Deres omfavnelse er som et skjold. Dere bringer meg hell og lykke, dere er rett og slett ekte lykketroll, alle sammen.

Max, Oscar og Caspar, I´ll eat you up I love you so, og eg har dere under min vinge til evig tid. Takk for at dere er en del av julekalenderen min ♥

 

#gutter #guttaboys #jul #adventskalender #advent #julekalender #familie #hannesjulekalender #førjulstid #minner #england #london #norge #hverdag #glede #barn #wherethewildthingsare

5 kommentarer

Marie-Madelen Bekken

03.12.2014 kl.23:32

kjempe kult bilde

Mams

03.12.2014 kl.23:47

<3

Hanne

03.12.2014 kl.23:49

Mams: <3 :)

Gunhild

07.12.2014 kl.21:09

Heldige gutter som får bli kjent med deg <3

Hanne

08.12.2014 kl.03:24

Gunhild: Du er go, Gunhild <3

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits