Mens han svinger hit og dit, mellom plank og hønseskit. Her kommer Gråtass.Da eg var hjemme en tur i forrige uke ble eg med på en kveldstur i passasjersetet i traktoren til pappa. Han har vel å merke ingen Gråtass, ei heller et eget soundtrack. Han kjører rundt i en grønn John Deere og plystrer og nynner sitt eget soundtrack. For meg er dette den perfekte konsert og det perfekte spillested. Man blir kjørt fra dør til dør og har gratis inngang til en ekstrem intimkonsert med sitt største idol. Noe bedre enn det blir det ikke. Om eg ikke allerede hadde fortalt deg at vi befant oss i en traktor, hadde dette hørtes ganske så glamorøst og ekslusivt ut for deg også. Papsipapp, du er mi rockestjerne, og eg din største fan!

 

#rockestjerne #rockstar #pappa #dad #norge #norway #traktor #tractor #johndeere #farm #bondegård #heime #kjærlighet #love #konsert #gråtass #concert #idol

Én kommentar

Mams

28.01.2015 kl.19:05

:))))

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits