Hanne for prime minister!I disse dager er det valg i Storbritannia. De siste fire årene er det David Cameron som har hatt tronen i "Houses of Parliament". Dette skal no endres, og med litt sannsynlighetsregning har eg kommet frem til at eg vinner mot David med 63% - 37% ved årets valg. Grunnen er at eg er veldig opptatt av London beboerenes velvære og kan hjelpe absolutt hver eneste en av Londons befolkning. Hvordan, tenker du. Ved å forby turister adgang til disse såkalte turistattraksjonene, svarer eg. Attraksjoner er da for alle uansett, ikke bare turister.

Det gnåles ihjel om at politikere lover nye og bedre veier, uendelige antall felt på motorveien, taxi og buss felt. Alle klør seg i hodet på hvordan den voksende trafikken i London skal løses på best mulig måte. Er det bare eg som har skjønt det? Bort med turister! Eg er villig til å inngå et kompromiss der vi heller bygger turistfelt, der både turister og beboere kan fungere side om side, men bare om dette kan stå ferdig innen utgangen av 2015.

Har ikke tall på hvor mange ganger eg irriterer meg over alle turistene som stopper midt i nedgangen til rulletrappene fordi de ikke vet om de skal ta øst eller vestgående undergrunn, og blir stående og diskutere dette i 5min før de uansett går på feilt tog. Vær vennlig og diskuter dette et annet sted, slik at vi som faktisk vet hvor vi skal fremdeles kan fungere i hverdagen vår i denne travle byen. Her om dagen måtte eg gå langs parliamentet på vei til jobb, en evig kamp fra eg gikk ut av undergrunnsstasjonen Westminster og til eg var fremme. Som om veien langs parliamentet ikke er lang nok fra før, blir man sinket av tusener av turister som hver og en skal ha 357 bilder hver, fra alle mulige vinkler, foran Big Ben og resten av parliamentet. Etter å ha kjempa meg forbi alle turistene og 3km med imponerende byggverk, hadde eg bare lyst å gå å legge meg og sove ut sinnet som hadde bygget seg opp etter en 15min gåtur.

Turister er som små barn, helt uviten om det som ikke krinser rett under nesa på dem. London er ikke som å dra til Disneyland, desverre, det er ikke en fornøyelsespark. Heldigvis har eg vokst opp i et ikke-turist land og hatt muligheten til å fokusere irritasjonen min på helt andre ting, frem til eg flytta over dammen.

Hjelp meg og hjelpe deg, stem Hanne og Pessimist Party ved årets valg i Storbritannia. På forhånd takk!

 

#hanneforprimeminister #valg #housesofparliament #theparliament #politikk #davidcameron #politics #stortingsvalg #london #election #london #england #britain #uk #unitedkingdom #greatbritain #storbritannia

Én kommentar

Mams

07.05.2015 kl.07:59

Good to have you home Prime Minister ;-)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits