Hei og hade, Norge.

Slik som dette her føles hver eneste tur til Norge. Opp i et fly, lande, og rett opp igjen. Får aldri nyte synet nede på bakken nok før eg må nyte synet fra et flyvindu igjen. Eg føler aldri at eg får nok tid hjemme. Forrige gang eg dro hjem var for å feire pappas 60 årsdag. Heldigvis da eg satte meg på flyet til London igjen denne gang visste eg at mamma og pappa satte seg på flyet til London to dager etter. 

Tida flyr generelt, for etter å ha henta mamma og pappa på Gatwick, føltes det ut som om eg sendte de rett opp igjen i flyet med det samme. Igår dro de hjem og lemna ei tårevåt jente på Victoria station. Eg gråt hele veien hjem og gikk bare og la meg da vi kom hjem i halv 7 tida på kvelden. Da eg stod opp idag føltes livet like håpløst. Selv i all blomstring her i London, føles det visnere enn noen gang, og eg lever et grått høstliv midt i grønneste vår London.

 

#london #fly #norge #noreg #norway #england #storbritannia #britain #uk #unitedkingdom #ferie #plane #mamma #pappa #hjerte #livet

4 kommentarer

Man får alltid litt hjemlengsel, men er fryktelig sjalu på at du er så heldig og bo i London! Men det er som det sies, man kan ALLTID dra hjem igjen :)

Hanne

20.05.2015 kl.18:08

Emilie Josefine: Og siden du er sjalu, kan man alltids dra til London også :)

mamsi

20.05.2015 kl.21:58

Plutselig er vi tilbake, eller du tilbake her :-) Jeg venter ikke lenge før neste tur <3

Hanne

21.05.2015 kl.00:52

mamsi: Ikkje eg heller! Haha.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits