Where will you be for your birthday?

"Where will you be for your birthday?" Dette var spørsmålet easyJet hadde å komme med på mail. "Hanne, why not celebrate your birthday in a new city?" var spørsmålet som fulgte. Jo, takk for forslaget, det var en god idé igrunn. På bursdagen min ligger eg nok og svetter ihjel ved strandlinja på Kamari, kjøper ananas av en gammel greker med lua på snei, og det er faktisk dere som har flydd meg hit. Når det er sagt, er eg litt i stuss om eg burde ringe de og høre at bookingen fremdeles gjelder. De har jo tydeligvis full kontroll på hvem eg er og når eg fyller år, men at eg har benytta meg at tjenestene deres, det har gått de hus forbi. Kjære easyJet, eg kommer til å befinne meg på Santorini på bursdagen min og ja, det er et nytt sted for meg. Dere må gjerne sende meg reisetips i form av bursdagsfeiring da, det ville eg satt pris på.

Eg er igrunn forundret over at easyJet ikke ga meg ferietips også, ikke bare tips til destinasjon. "Hanne, here´s 5 easy workouts for a flat summer tummy". Det er mye snakk om kropp no som det nærmer seg sommer og strandliv. Årstiden hvor det akkutt blir viktig for oss å være sunne og se bra ut naken, evt. i bikini. Tiden hvor vi pumper jern og blir fitnessjunkies i rekordfart. Gud forby at sommerflørten ser hvordan vi egentlig er og ser ut. For min del har eg samme sommerflørt i år som ifjor, og året før. Eg gjør sjukt mye hjernetrim, men det er stort sett den eneste formen av trim og mosjon min kropp får iløpet av uka. Det er ikke tilfeldig og uten grunn at første ordet engelskmannen ble lært fra vårt norske språk var slabbedask. Cellulittræva mi skal vrikke seg på dansegulvet med en gresk klysete fyr mens vi shotter Ouzo om kapp. Hvor ble erkenordmannen av som reiste på chartertur til syden? Sydenlandene pleide å kry av skamsvidde røde kropper, ihjelklorede blasse bikinier og badebukser som var pressa på en kropp man trodde var tre størrelser mindre enn den egentlig er. Eg krysser fingrene for at Charter Svein har lagt turen til Santorini i år, han er ekte sydensjarm han. Så Hellas, her kommer vi med sommerkroppen 2015!

 

 

#charterferie #chartertur #charter #ferie #sommer #sommerkropp #sommerkroppen #2015 #hellas #santorini #kropp #syden #reise #holiday #greece #chartersvein #easyjet #fly #tur #bikini #fitness #trening

4 kommentarer

Gunhild

30.05.2015 kl.00:38

Ha ha bra innlegg !!! Drar dere til Hellas ?

Hanne

30.05.2015 kl.00:57

Gunhild: Oh yes. Vi skal være stranda på en gresk øy i ei vekes tid!

mamsi

31.05.2015 kl.21:42

Fint innlegg :-) og kult bilde da, selv om dere har lagt dere ekstremt ut i løpet av 14 dager ;-) Haha dere fotografer :-)

Hanne

31.05.2015 kl.22:58

mamsi: Det er alle 17. mai pølsene og alle kroneisene som kommer frem! Haha.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits