God natt, kjære Oslo.

Siste natt i Bygdøy Allé har kommet, det er faktisk snart morgen igjen. Nok et eventyr er slutt og for øyeblikket er det ikke starten på et nytt heller. Hvor veien går videre, er det ingen som vet. Det føles litt som om eg pakker deler av meg selv ned for å lagres på ubestemt tid.

Det er vanskelig å beskrive hva Bygdøy Allé har vært for meg. Det er kun her, sett bort ifra bondegården, at eg har kunnet være "hjemme". Eneste stedet man til dels kan slippe å tenke på alle andre før seg selv. Det er det eneste stedet vi har kunnet rømme til når de grå dagene i London ble flere enn de fargede.

Da vi ankom leiligheten i Oslo på fredag skulle eg fôre iSauene mine i Tiny Sheep mens engelskmannen redigerte noen bilder. "Kan eg låne iPaden din?" "Hmm. Hvor la eg den henne da?" mens han leter febrilsk i ryggsekken sin. iPaden var sporløst borte. Den var hverken i hans sin sekk, eller i min.

Én kommentar

09.06.2015 kl.07:57

<3

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits