Hei og god natt, Santorini.
Sent igår kveld ankom vi øya Santorini, midt i hjertet av den greske idyllen. Selvom eg et øyeblikk trodde flyet skulle kjøre rett inn i fjellsiden, før det brått tok en krass vending i en annen retning, forstod eg at eg skulle rekke å fylle 26 år på dette stedet. Etter en noe alternativ passkontroll stod det en gresk jente med Europcar skilt på andre siden og tok imot oss. Vi henta bilen og selv som nærmeste hotell til flyplassen sleit vi med å finne frem.

Da vi endelig kom frem og gikk til resepsjonen for å sjekke inn, ble vi møtt av en noe bustete kar. Her på Santorini blir du betjent av resepsjonister med pjuskete ører, fire bein og poter. Eg har med jevne mellomrom prøvd å laste opp bilder her, men internettforbindelsen forsvant med resten av økonomien til Hellas denne uken tror eg, og de hadde ikke råd lengre. Forhåpentligvis er det tilkoblet no, og eg kan sove godt min andre nattmorgen, her på Santorini.

Klokken er no 05.30 og øynene faller igjen til lyden av havet som slår oppover stranda like utenfor terassedøra vår. Innflygningen til Santorini er vår vekkerklokke, og basert på landede fly må befolkningen på Santorini no være 70%/30%, hvor turistene er i flertall. No gjør eg som engelskmannen, lukker øynene, snorker og gaper, og sier takk for meg. God natt.

 

#and #duck #ender #hellas #greece #santorini #øy #island #ferie #vacation #holiday #sol #sommer #sommerferie #summer #2015

5 kommentarer

Lisbeth

02.07.2015 kl.06:25

Nyt ferien!! Haaper du har med deg nok cash...;)

Gunhild

02.07.2015 kl.11:07

Nyyyyt dagene. Er deg vell unnet 💜 gleder meg til å kikke på bilder

Iselin Renée

02.07.2015 kl.11:33

God ferie :)

mamsi

02.07.2015 kl.17:35

Nyt ferien, du har fortjent den :-)

Hanne

02.07.2015 kl.19:53

Takk alle sammen. Vi har både fine dager og cash. Selvom grekerne er veldig vennlige og gir oss mat fra gårdene sine, kan det nok være greit med litt i lommeboka ja :) Gyros går ned på høykant! Skal prøve poste litt underveis Gunhild :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits