Tida flyr når du har det vondt.

3 år allerede? Hvor ble livet mitt av? Akkurat på dagen, for tre år siden, drog eg med meg mamma over dammen for mine nye eventyr. Lite visste vi begge om at tre år seinere skulle eg enda befinne meg her. Om det er noe å feire vet eg no ikke, men folk flest feirer jo alle slags jubileer no til dags. Om folk kan feire sin første måned sammen med kjæresten sin eller to dager og 4 timer uten snus, kan eg feire mine 3 år i London, dog min feiring antageligvis ikke er like livlig som de sprudlende nyforelska turtelduene sin. Eg feirer med dårlig humør og senga som festlokale. Om ikke annet må det vel være verdt å feire at tre år etter at livet føltes som det skulle rase sammen, raser det enda. Det tyder hvertfall på at det enda er i bevegelse, og det i seg selv må jo være noe å feire. Så hurra for mitt jubileum og 3 år i England!

 

#england #london #hverdag #livet #helse #storbritannia #jubileum

2 kommentarer

mamsi

17.08.2015 kl.20:57

<3 Hjerte på deg <3 Min første tur til London og England var den dagen for 3 år siden, det har blitt mange flere etter det <3

Hanne

18.08.2015 kl.03:43

mamsi: Og om tre år til går like fort og eg enda er her, håper eg du kommer flere ganger. Hjerter på deg også <3

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits