Morgenstund har fargestifter i munn.


Når man har hele dagen for seg selv, tegner man bonusbarn. Når man én av ca 23 dager faktisk greier å komme seg ut av senga før ettermiddagen, og i tillegg har hele morgenen for seg selv, må man jo slå ihjel tida med noe. Etter uttallige forsøk på å dra tilbake til drømmeland måtte eg gi opp og forbli i det som ser ut til å gå fra sommertid til istid. Dette er resultatet av en frysepinns morgen.

#tegning #tegne #kunst #art #drawing #fargelegging #colouring #london #morgen #england #storbritannia #hverdag #illustrasjon #illustration

3 kommentarer

laylow x 👀

28.08.2015 kl.01:00

mamsi

28.08.2015 kl.11:05

Du er en dyktig tegner :-)

Hanne

31.08.2015 kl.20:48

mamsi: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits