Morgenstund har katt i munn.

På grunn av denne magiske samtalen med engelskmannen som varte i 2 timer, 12 minutter og 58 sekunder, kom eg altfor seint på jobb idag.

Eg fikk ikke mata sauene mine før klokken var halv 3. De skal klippes, fôres, merkes og parres. Alle veit at gårdsdrift er tidkrevende. Eg var ikke ferdig som bonde før klokka var rundt halv 5 og DA skulle eg på en annen jobb å starte og steke burgere. Frityrfettet sprutet overalt og det er få ting som øker hjerteinfarkt risikoen mer, sett bort ifra frityrfettet i seg selv, enn å jobbe i en burgersjappe midt på natta.

Da eg endelig var ferdig, svett i topplokket etter et langt skift, gikk eg for å legge meg. Mamma og eg møttes såvidt idet ho stod opp for å gå på jobb. Godt nedgravd i puter og dyner, klar for noen timer søvn, hører eg spøkelser i stuen. Spøkelset lagde pipelyder også, noe eg syns var svært merkelig. Det ble ikke mye søvn da spøkelset viste seg å være Ellie. Potemassasje er jo i for seg greit nok, men klokken 7 på morgenen uten søvn er ikke Ellies massasje og spikermatte forslag like populært hos meg som hos ho.

Ho er fremdeles en kul katt og tilgitt på forhånd. Ho koser jo igrunn like mye på meg som eg gjør på ho.


#katt #hverdag #livet #sau #bondegård #natt #helse #dyr #kjæledyr #norge #kos #hjerte

2 kommentarer

Mams

16.09.2015 kl.06:53

Ellie er fornøyd med at du var våken ser jeg :)

Hanne

27.09.2015 kl.03:17

Mams: Man kan vel si i overkant av gjennomsnittlig ekstase, ja ;)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits