Hannechondria. Unusual excessive concern about own health.

Så stolt da! Etter å ha fått prolaps i hele kroppen i desember ifjor og diagnotisert meg selv i 9 måneder, fikk eg endelig kommet meg til en doktormann, som var dame, og tatt noen blodprøver. Pappa si hånd er flat og øynene mine tørket ut til to rosiner. CRP i fingeren som var normal, da kunne eg hvertfall utelukke at mandlene mine har fest, at lungene ikke inntar luft og at den hyppige tissetrangen min ikke kommer fra urinveisinfeksjon, men fra å drikke 30 liter Pepsi Max daglig. Idèt eg googlet opptil flere bakterielle infeksjoner for å avkrefte at eg ikke lider av disse, kom eg over afrikansk sovesyke og listen ble lengre. Det er ganske stor sannsynlighet for at eg har sovesyke.

Noen ganger har eg alle verdens sykdommer, alle bakterier og viruser bor i kroppen min, på en og samme tid. Eg dåner bare av tanken. Måtte idag ligge i sprøytestolen også da de tømte meg for blod. Som om ikke blodtrykket mitt strever nok med å få det blodet som allerede er der raskt nok rundt i kroppen min. Skal man tro alle disse apparatene med forskjellige tall som man visstnok legger oppå hverandre på en eller annen måte for å kalkulere, hadde eg inntatt rigor mortis om litt. Det skal sies at selvom lavt blodtrykk er konklusjonen eg har å forholde meg til no når det gjelder konstante hodepiner og ubehag ellers i kroppen, hender det at eg får panikkreft, panikkslag eller panikkinfarkt. Det feiler meg alltid noe. Noen ganger er eg døden nær, andre ganger bare trøtt og sliten. De siste dagene har eg vært en fin miks. Blodprøveresultatene som kommer til uka holder forhåpentligvis Hannechondria i sjakk, hvertfall en liten stund.

Eg fikk en resept på noe allergimedisin man sprayer i nesa. Den skal tydeligvis lette på de to år gamle gjengrodde bihulene mine. Der ble det fest der, uten at noen rydda opp etter seg. Ellers ble eg anbefalt å spise masse salt. Om det å spise mer salt egentlig er bra for meg kan diskuteres, da eg like hyppig som sauene til pappa skraper tenna i saltsteinene ute på jordet. Det gir meg hvertfall mer enn grunn nok til å salte maten min enda mer enn eg allerede gjør og engelskmannen kan ikke si noe som helst. Livsviktig medisin er livsviktig medisin.Eg har fått min dose venteromslukt, hvite og grønne sykepleierklær, sprøyter og annet som hører helsevesenet til, for en stund. No kjenner eg at eg er superkvalm og får dånebyer igjen. Inatt sov eg ikke et sekund, så det er på tide å finne loppekassen no. Om alle bakterier holder seg unna meg iløpet av natta, våkner eg antageligvis imorgen også. Hannechondria Somnifobia takker for seg, god natt!

 

#dritstolt #stolt #blogg #helse #sprøyteskrekk #doktor #lege #blodprøve #syk #sjuk #sykdom #sick #norge #hverdag #livet #mentalhelse

3 kommentarer

Gunhild

25.09.2015 kl.06:38

Ha ha morsomt skriveri 😊

mamsi

25.09.2015 kl.10:53

Bra <3

Hanne

27.09.2015 kl.03:17

Gunhild & mamsi: <3 :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits