Helgehandel med mamsi og bestemor Skogmus.

Først og fremst klapper eg meg selv på skuldra, eg var ute av senga før kl 11.00 idag tidlig, til og med ute av huset! Skal eg være ekstremt nøyaktig, våkna eg 08.42 av at blæren min holdt på å sprekke. Idag eller igår, alt ettersom om du har sovet enda eller ikke, måtte pysjamasen gi tapt for bukse og pappas busserullskjorte som mamma sydde til han en gang i tiden da papsipapp gikk på landbruksskolen. Etter å ha henta ut medisinen min som doktordama gav meg resept på, dro vi for å hente ut bestemor. Deretter gikk ferden til den lokale bruktbutikken mamma har skrytt sånn av.

Sånn sett bort ifra at det var som å vandre rundt på mamma sitt kjøkken, da 95% av kjøkkenutstyret og serviser var gjenkjennelige, var denne butikken ganske grei. Det var hvertfall ryddig og oversiktlig og eg kan si med en gang at norske bruktbutikker er hakket mer anstendige enn de britiske, da vi på en av turene våre til Cirencester fant et gynekologsett, bestående av forskjellige instrumenter, i en koselig antikksjappe midt i byen. Selvom eg måtte dra hjem uten et andenebb i metall, fant eg likevel en god del ting og hjalp de og rydde opp enda litt mer.

Vi skal ha Open Studios salg igjen til jul, som en del av Camberwell Arts Festival. Da tenkte eg og videreselge en del eg har kjøpt av typiske norske ting både no og tidligere, med mindre engelskmannen og eg brått får et sted å bo som trenger litt fornorsking. Det er ingen hemmelighet at eg ikke er verdens største fan av normale engelske hus og interiør.

Det ligger en nettside og lusker rundt hjørnet som vil ha familiens hjemmelagde produkter for salg, og forhåpentligvis en vintageseksjon etterhvert også, når eg har fått samlet sammen nok norske skatter. Alt av domener er brukt opp så foreløpig har vi et norrønt-engelsk ord på 137 bokstaver og symboler som vårt beste forslag. Når engelskmannen og eg har fått somla oss til dette navnevalget, får vi se hvor ferden går derfra.
#bruktbutikk #shopping #gjenbruk #hverdag #livet #antikk #butikk #sotra #norge #rosemaling #maling


4 kommentarer

mams

27.09.2015 kl.11:31

Koselig dag i bruktbutikk :-) og blir spennende å se med fremtidige planer <3

Karen

27.09.2015 kl.16:10

Koselige bruktbutikken på Møvik. Her pleier meg og mamma å gå av og til. Leverer litt ned og handler litt. 😊

Hanne

29.09.2015 kl.00:47

mams: Det spirer og gror så la oss håpe eg er like flink å passe på der som plantene mine så det gror enda mer.
Karen: Haha. Personlig liker eg best å ta med mer tilbake enn det man leverer til slike steder.

30.09.2015 kl.10:05

Koselig blogginnlegg. Dette må bestemor få lese 😉

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits