Mamma 1. Norwegian 0.

Igår ankom vi Oslo Gardermoen med Norwegian sin avgang fra London Gatwick kl. 07.10. Vel fremme ble engelskmannen fristet av billig tobakk i tax free'en. Han må ha gjemt den bort i redsel, for etter eg sa eg skulle sette fyr på hele kartongen slik at han kunne se hvor bortkasta det var, har eg ikke sett den igjen. Humøret sank like lavt som til jordklodens indre kjerne. Som om det ikke var ille nok fra før. Ingen søvn i det hele tatt to dager før avreise og med pakking som en av de tingene eg gremmes mest over å gjøre, var dette en dårlig kombinasjon. Natta før vi dro sov eg 45min. Stuptrøtt inn i en taxi kl 5 på morgenen kollapset eg bare på fanget til engelskmannen. Ble ingen søvn her heller desverre da mine kløete tær satte igang. Eg har arva mye fint av deg pappa, men kløtærne kunne du holdt for deg selv!

Fremme på Gatwick sjekka vi inn og sendte avgårde våre to kofferter. Frokost i loungen før det bar videre til flyet og kløtær. Kroppen min er helt ødelagt om dagen og hodet dyppet i syre. Eg fikk helt angst da vi landet for eg trodde vi landa på motorveien. Det var hvertfall slik det såg ut med lukkede øyne.

Uansett. Etter at engelskmannen hadde sikra seg flere kistespikere, henta vi bagasjen. Den ene kofferten kom veldig tidlig, den andre, vel, den kom aldri. Vi gikk og prata med noen i Norwegian sin skranke i ankomsthallen. Der var ikke mye hjelp å få da de ikke engang var helt sikre på hvor i verden vår forsvunnede koffert befant seg. Sikkerhet på høyeste nivå må eg si. Vi fikk en lapp med et saksnummer på og de sa vi måtte sjekke statusen selv på nettet. Det skulle vi gjerne gjort Norwegian, men da må dere nesten gi oss en adresse som ikke er ute av drift i over 24 timer. Vi hørte ingenting mer fra dem før engelskmannen selv tok kontakt og ringte de ved lunsjtider idag. Ingen mer nyttig informasjon hadde de og fremdeles visste de ikke hvor i verden bagasjen befant seg.

Mamma er en supermamma, også i dette tilfellet. Ho fikk saksnummeret vårt og på ca 1.5 time etter å ha prata med diverse flyplassfolk fikk vi beskjed om at bagasjen vår enda befant seg på Gatwick og at den ville bli sendt med et fly imorgen. Kl var da 20.53, 7 minutter til kundeservice stengte. Så Norwegian, 1-0 til mamma!

2 kommentarer

Gunhild

10.11.2015 kl.22:24

Fikk stress puls bare av å lese 😜

mamsi

10.11.2015 kl.22:33

Møtte en hyggelig dame på tlf da, la oss håpe de holder ord og at den kommer imorgen :-) I mellomtiden, senk skuldre, spis godt og sov godt <3

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits