Bestem deg, kropp!

I går når vi ankom Oslo dro engelskmannen på jobb og eg dro til leiligheten. Det var som å bo i en isbre eller Russland på vinteren. Eg ble sakte, men sikkert, omgjort til en istapp. Eg hadde på meg en singlet, skjorte, hettegenser og boblejakke. Eg sprengte termostaten på alle varmekabler og ovner, de 200 telysene fra Ikea ble tent og likevel frøs eg ihjel. Det var da tanken slo meg. Engelskmannen har en jakke som er laget av gås. Dyretortur strider imot alt eg tror på, men det gjorde selvtortur i det øyeblikket også.

Det tok ikke mer enn ett minutt før eg var varm. La meg på sofaen igjen fordi eg var trøtt som en zebra, men siden engelskmannen var like rundt hjørnet tenkte eg at eg kunne holde meg våken til han var kommet hjem hvertfall.

Det neste eg ser er engelskmannen som slenger rundt på en kyllingfillet og hakker den i tusen biter. Han sa han hadde snakket med meg da han kom hjem, før han gikk ut for å handle, men det er ikke sant.

Klokken er no 05.56 og eg svetter ihjel. Skrotten er så sjukt skral selvom eg ikke stod opp før halv 6 igår kveld. Har hatt feberfantasier siden eg våknet igår etter å ha kokt kroppen min i gåselik. Hodet mitt banker og engelskmannen snorker så mye at eg snart triller han ut av senga. I tillegg snudde han seg med fjeset mot meg og puster røykeånde på meg. Trodde briter hadde bedre manerer, selv i søvne. Han tvinger meg til å sove på feil side og til å bruke Trond Ingolf som skjold. Som hevn skal eg bare snakke norsk til han imorgen. God natt, eller morgen, alt ettersom.

#norge #hverdag #livet

2 kommentarer

Nicole Touch

11.11.2015 kl.06:35

fantastisk flott blogg, skikkelig inspirende man får av å lese denne flinke bloggeren. Ønsker deg en knallbra dag videre, btw så er du velding pen, WOOW <3

mamsi

11.11.2015 kl.07:30

Bra du ble varm til slutt z3

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits