Solbolle og Hanneris i Oslo.

Fy fela så trøtt eg er! Vært oppe siden midnatt igår, idag? Vært oppe siden seint torsdag, eller tidlig lørdag? Lørdag, hvor ble det av fredag? Egentlig har eg ikke peiling på hvilken dag det er idag. Eller noen av de andre dagene som har passert meg i søvne siste uken. Dagen igår eksisterte ikke hos meg, eg sov hele dagen og stod opp på slaget midnatt, når prinsessekjolen min begynte å rakne og glasskoene mine smelta. Drømmeland var over og virkeligheten venta. Planen var å sove videre, men da engelskmannen kom å snakka hussalg med meg, ble det en umulighet. Man skulle ikke tro at noe som helst kunne dra igang hjernen min der og da, men hei, eg overrasker meg selv støtt og stadig.

 

En eller annen gang midt på natta gikk engelskmannen og la seg. Eg ble sittende igjen å spille Frozen Free Fall og Cooking Fever, mens Mrs. DuBois drømte klarsynte drømmer i "Medium" på tv'en, etterfulgt av uttallige matprogrammer fra rundtom i verden. Utrolig nok gikk tiden. Kroppen var så sjukt skrøpelig at eg ville vente med å dusje til engelskmannen stod opp, for sikkerhetsskyld, men han purka altfor lenge. Siden eg skulle møte Solveig kl. 12.30, måtte eg nesten bare hoppe i dusjen da klokka nærma seg 10. Akkurat hevet trusa i skittentøykorga og vrengt av meg singleten så banker det på døra. En naken spretten engelskmann hoppa ut i gangen i sjokk. Vi hadde jo såklart begge glemt at idag skulle det komme noen å se på peisen vår kl. 10. Den døra var det nok mannen i huset som ble pent nødt å åpne, eg menstruerer om dagen og da snakker man ikke frivillig med fremmede. Det får være grenser. Eg malte trynet i stilen sirkus idag siden ingenting annet ville funke og stakk ut av døra.

 

Gelebeina mine kom seg no etterhvert ned til byen, selvom det føltes ut som om de skulle falle av kroppen min opptil flere ganger. Sola gjorde det ikke bedre for en som er sjukt sensitiv for lys om dagen. I tillegg hang den så lavt, kan ikke noen bare trekke den opp igjen litt, slik at eg kan se hvor eg går uten å se ut som en gretten 80 åring i fjeset der eg går. Trodde eg skulle få hjerteinfarkt av turen ned, 80 åringbeskrivelsen passer meg skremmende bra om dagen. Har faktisk sett 80 åringer i bedre stand!

Vel fremme til Risbolla, tror du ikke eg måtte gå enda mer? De åpna jo såklart ikke før kl. 2. Eg måtte gå ca 400m lengre for å komme til Rice Bowl som heldigvis åpna tidligere. Uhørt! Det er bra at selskapet mitt er sjukt flott og gjør hele situasjonen litt mer levbar.

Med tanke på at det er fredag den 13 burde eg jo ikke bevegd meg ut av leiligheten i det hele tatt. Tenk alle måtene eg kunne ha dødd på, på vei dit, iløpet av lunsjmøtet, og på vei hjem etterpå. Det er ca 4-5 transportmidler som kunne ha flata meg med jorda, et lyn kunne slått ned i meg og et tre kunne ha velta over meg. Eg kunne fått en takstein i hodet, suppen kunne ha vært giftig og politihesten kunne ha trampa meg ihjel gjennom Slottsparken. Bare det at eg kom meg helskinnet dit og hjem igjen er jo en seier i seg selv. I tillegg spiste eg ikke nr. 15 på menyen. Vet ikke om eg skal se det som vantro mot langebønnene mine eller som utenomjordiske makter som har tatt over dømmekraften min. Kjære nr. 15, tilgi meg. Eg elsker deg og det skal aldri skje igjen!

#oslo #norge #hverdag #livet #venner #ricebowl #mat #lunsj

2 kommentarer

Linn Therese Dagsland

13.11.2015 kl.21:04

Ønsker deg en kjempe fin fredagskveld og en HELT FANTASTISK helg!! :-D

mamsi

14.11.2015 kl.01:26

Ha en fin helg, og nå er det natt til lørdag :-)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits