Familietrøbbel ass!

Forrige lørdag dro eg fra han med minst pels av disse to til fordel for et etterlengta bondegårdsbesøk! Kort visitt denne gang, desverre, niesebursdag og musikal med hønsene i familien. Det er ikke hver dag at man blir 3 år eller har en tro kopi av Patrick Swayze krabbende mot deg på scenegulvet, mens han iherdig prøver å sprekke sexyskalaen.

Etter en veldig kort helg hjemme, er eg tilbake i London. Trond Ingolf og eg ble bysset i søvn av mamma eller pappas intense snorking hjemme. No er det mamma som på egenhånd bysser oss i søvn. Engelskmannen er forlatt til seg selv i Oslo for en uke. Det var stor uenighet om hvor Trond Ingolf skulle være da eg skulle dra fra Oslo. Stakkars liten, vi diskuterte opp og ned foran øynene på han, han satt der som et skilsmissebarn og sa ingenting. Unødvendig, det er jo en selvfølge at han skulle være med hjem til London! Etter å ha vært 3,5 år i England og med britisk kjæreste, har det blitt litt brite av meg også. Eg oppførte meg som en skikkelig engelsk dame, eg avla veto for at Trond Ingolf har det best sammen med meg. Det er jo meg han er mest sammen med og det er meg han sover sammen med på natta. Og sist men ikke minst, det var eg som ville ha han, engelskmannen var no skeptisk til hele adopsjonen. Med tårevåte øyne stod eg på Ikea og tviholdt på han mens eg trua engelskmannen med å forlate han om han ikke signerte adopsjonspapirene. I ekte engelsk stil fungerte alle disse argumentene og manipulasjonen og eg ligger no med Trond Ingolf i mine armer, mannen har jo ikke noe han skulle ha sagt uansett.

#familie #hverdag #livet #bondegården #oslo #london #norge #hjerte

2 kommentarer

25.11.2015 kl.07:47

Awww <3 savner deg du din lille skrulle <3

Knuseklem fra Stine aka Svimling X-)

mamsi

29.11.2015 kl.19:41

Trond Ingolf har oppført seg pent, ikke mye bråk fra den kanten :-) Har hatt kjekke dager i London med deg og Trond Ingolf <3 <3

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits