Vær snill og kjøp et julenek av en fattig gammel kone.

 Skynd deg, Sonja, skynd deg! Siste dagen i Norge ble brukt på å finne julestjernen. Eg gjorde som lille prinsesse Gulltopp, hev på meg en kappe og gikk ut i snøen og kulden. Det er en kjent sak at eg ikke vet hva eg vil her i livet, men forrige tirsdag ville eg altså finne julestjernen. No, vil eg bli skuespiller. Aller  helst vil eg kombinere dem to, ta over for Bente Børsum, som spilte dronningen i "Reisen til julestjernen". Eg vil selv påstå at likheten er slående. Kanskje mest lik etter at Kong Risan forbannet julestjernen og ba den vike bort fra hans rike. Siden den vinteren i 1976 har eg vandret rundt i forsøk på å selge julenekene mine.

Etter 39 år i tro tjeneste, uten å ha solgt et eneste julenek, dro eg til England og søkte lykken der istedet. Alle vet jo at lykken såklart ligger i ytre skjønnhet og i likhet med dronningen ønsket eg mitt vanlige utseende tilbake, såklart. Dronningens vei til skjønnhet var lengre enn min, da Sonja måtte gjennom både nisser, slibrige grever og i tillegg finne en stjerne som var forsvunnet fra himmelen, for at dronningen skulle bli ung og vakker igjen. Eg derimot, gikk bare inn på badet og hentet en dansk tube med noe skvip i, og vips!#hverdag #livet #reisentiljulestjernen #vinter #snø #2016 #kosmetikk #beauty #velvære #england

3 kommentarer

Gunhil

24.01.2016 kl.21:28

Ha ha ....dypt og morsomt på samme tid :) Hils ormene du Evt måtte klare å lokke ut av nesa di 😂😂😂

mamsi

24.01.2016 kl.22:02

Fin historie :-)

Hanne

25.01.2016 kl.18:31

mamsi: :)
Gunhild: Den ene kalte eg Frank, og den andre Sivert. De hilser begge to!

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. Eg har andre smykker også og de lager eg selv under navnet SMED. No om dagen er eg ofte å se med forskjellige barnevogner med søtnoser i også. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits