Gratulerer med konfirmasjonsdagen din, kjære gode Kristian♥I skrivende stund feller eg en tåre. Hvor ble lille dillaen av? Selvom du bare er en dag eldre enn igår, ble du plutselig idag veldig stor. Det skal sies at det er ikke bare triste tårer, det er mest gledestårer. Eg er uendelig takknemlig for å ha fått lov å ta del i oppveksten din. Det har vært en glede å følge deg på din vei. Selvom eg gjerne skulle ønske at du for alltid kunne være tantes lille kosegutt, er det en fryd å se den flotte mannen du er i ferd med å bli.

Da eg konfirmerte meg skrev din mamma og tante Kjersti en sang til meg. Ene verset lød slik;
14. september, året to tusen og ein.
På KK låg ein liten gutt,
og sprella og han grein.
Han var ikkje tung og han
var heller ikkje stor.
Han skulle verta heldigaste
gutten her på jord.


Denne dagen ble eg heldigaste jenta her på jord også, Kristian. Et mirakel så vakkert kom til verden, du. Lykken har bare grodd siden den gang. Du har vokst til å bli en fantastisk ung mann. Du er snill og omtenksom, og du er Martes egen Supermann. Du har alltid vært flink til å passe på Marte, og du har alltid vært flink til å passe på alle andre du har rundt deg. Du har et hjerte av gull og det skinner gjennom hver eneste dag.

Eg husker en av dine bursdagen spesielt godt. "Gratulerer med dagen, Kristian. Hvor mange år blir du idag da?" "Eg blir 8, eg tar deg snart igjen, tante!" Den gangen lo eg av deg, men du fikk rett, du tar meg igjen, Kristian.

I gammel tradisjon er du idag voksen, men for tante vil du alltid være lille Kristian. Eg er glad i deg til månen og tilbake og ønsker deg en fantastisk konfirmasjonsdag. Lykke til på livets vei!

5 kommentarer

Kristian Fjell Brommeland

05.05.2016 kl.19:05

Tusen takk tante😃

Hanne

08.05.2016 kl.15:59

Kristian Fjell Brommeland: Bare hyggelig! Det finnes ikke ord nok som beskriver hvilket fint menneske du er??
Cathrine: Tusen takk :)
Anonym: Og eg er heldig som har en så fin bukett med tantebarn??
Mamsi: Fine ord til fin gutt :) ??

Cathrine Eide Svanevik

05.05.2016 kl.21:43

Såååå nydelig skrevet! <3

05.05.2016 kl.22:03

Vi er takknemlig for å ha en tante som deg i livene våre ❤️❤️❤️

Mamsi

06.05.2016 kl.07:06

Fine ord 💕

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. Eg har andre smykker også og de lager eg selv under navnet SMED. No om dagen er eg ofte å se med forskjellige barnevogner med søtnoser i også. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits