Hver dag i livet er en gave.

Dette er navnet på ei søt tulle sin blogg. Veronika heter denne jenta, og er en gammel barndomsvenn. Veronika blogger om familielivet etter å ha blitt mor, interiør og ellers fine hverdagslige ting som skjer i hverdagen hennes. Ta en titt innomhttp://vst89.blogg.no og snik litt på denne søte lill...

Sunday Morning.

Benedicte G.

Eg har ein engel med meg på vegen.

Ausekarane: Eg har ein engel

Å du poetiske heltinne.

SoveRoger.

Liten sniktitt på et bokprosjekt eg holder på med.

Kinesiske drammensere.

Like før eg reiste heim var eg innom Drammen og gamle trakter. Er du i Drammen ved Strømsø torg, dra innom den kinesiske restauranten like ved togstasjonen og spis det her. Nam.

Å du fine bondegård.

Første produksjonsfase av avgangsutstillinga "Shameless" ved Bilder Nordic er igang. I den anledning drar eg til dette vakre stedet. Mamma og pappa, dere får barn i hus igjen. Og Gud kor eg gleder meg! Vi sees snart dere vakre vestlandsmennesker. Hjerte.
Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits