WS - Ansiktsoppbygging.

Eg har endelig fått somla meg til å hente bildet mitt fra Jannes minnebrikke. For en stund tilbake hadde vi workshop med Halat S. Askari der vi skulle lære oss å bygge opp et ansikt fra grunnen av i Photoshop. Eg ble ikke helt ferdig, men dette er da det foreløpige resultatet sålangt.

Arne går mot døra. Med stokk.

Eg drev å sorterte minnekorta mine og såg gjennom innholdet. Der fant eg masse rart, kort som ikke har vert brukt på 3 år osv. Eg fant blant annet bildene fra eg var hos Arne påska for 2 år siden. Og siden det snart er påske igjen og eg savner Arne poster eg et fint bilde av gamle mannen med stokk.

Fotoshoot på Eurolys.

En stund tilbake var vi på location i lysundervisningen. Vi dro til Eurolys, et sted på Grorud som stiller ut lys rett og slett. Her rullerte vi mellom 5 forskjellige stasjoner. Modell: Katarina Petrovic Fotografer: Sigbjørn Borud Evensen, Fredrik Moen Gabrielsen, Agnes Carlsson Åström, Wegar B...

The Captain & Me @ John DEE.

For andre gang var eg så heldig å få herje på en av Oslos konsertarenaer med kapteinene. The Captain & Me holdt konsert på John DEE sist onsdag og her er et lite utdrag av både scene- og backstagebilder.

Du store min. Verden er fylt med fine ting.

Eg er verdens heldigste. Koffor spør du. Jo det skal eg fortelle deg. Fordi eg har verdens fineste og søteste tantebarn som vet å glede et tantehjerte selv 50mil hjemmefra. Mine søte små er flinke til å opprettholde postdriften i Norge, og sender støtt og stadig søte kort og brev som dette under....

They tried to make me go to rehab, but I said no no no.

Foto: Truls Flåtteng Vi på BNSOP har det med å kle oss ut og vere kreative. Derfor slo vi an no i helga med karneval.Eg var Amy Winehouse for kvelden, så da var det på sin plass med litt kroppskunst designet av Påskeharen (på ferie).

Du kommer ikke til å merke noenting. Bare et lite stikk.

Sjå mamma og pappa. Ka eg tørte sjøl om ikkje dåke var med.
Hanne

Hanne

26, Utlandet

Nordmann som vandrer rundt i Londons gater. Brite på ubestemt tid. Teen har ikke gått til hode på meg enda, og Heinz sine hvite bønner i tomatsaus forblir uåpnet på boks. Fotografiapparatet er mitt smykke. No om dagen er eg ofte å se med 5 forskjellige barnevogner med søtnoser i, eller med en kjøkkensleiv i hånda. Hovedsaklig bruker eg mine egne foto/video/tekster, om ikke annet er nevnt. Det betyr klask klask på stumpen og fy fy om innhold brukes uten samtykke.

bloglovin
bloglovin

bloglovin

Vimeo

Kategorier

Arkiv

hits